Нюд з олівцем для для губ le crayon lévres у відтінку 164 pivoine і блиском rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata від chanel

607

Добрий день, дорогі читачки!

Я продовжую заключну серію постів про засоби бренду chanel. Сьогодні героями поста стали олівець для губ le crayon lévres у відтінки 164 pivoine і зволожуючий блиск для губ rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata.

олівець для губ le crayon lévres у відтінку 164 pivoine і блиск rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata від chanel

Отже, прошу під кат.

Обидва продукти не є новинками і в даний момент їх можна знайти онлайн і в мережах.

Зволожуючий ультраглянцевий блиск для губ rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata.

Кілька разів у своїх постах я згадувала, що дуже рідко використовую блиски для губ, віддаючи перевагу помадам. Однак, на даний момент в моєму косметичному арсеналі присутні два блиску для губ. Це лімітований блиск rouge coco gloss з різдвяної колекції chanel 2019 ( пост тут ) і rouge coco gloss (moisturizing glossimer) у відтінку 722 noce moscata, про який мова піде нижче.

Блиск rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata вийшов в рамках оновленої лінійки блисків навесні-влітку 2017 року.

Блиск упакований в традиційну коробочку, з усією необхідною інформацією. футляр блиску прозорий (можна розглянути відтінок) довгий, але його зручно брати з собою. Обмежувач зручний, блиск не підтікає.

коробочка і футляр блиску.

спонж блиску тактильно приємний, досить об’ємний, але для мене зручний.

спонж.

спонж ближче.

Відтінок засобу в мережі визначають як рожеве дерево з легкими бежевими нотками. З даним визначенням цілком можна погодитися. нижче я покажу спільний свотч з олівцем le crayon lévres у відтінку 164 pivoine.

текстура блиску щільна, сяйво швидше помірне. Для мене це визначальна характеристика, так як я дуже не люблю рідкі і сильно сяючі блиски для губ. липкості я не помічаю, так як блиск не

склеює губи , а моє волосся в будь-якому випадку не липнуть до губ на увазі їх довжини. Блиск не утворює білу смужку на губах і, враховуючи відтінок, його цілком можна використовувати без контурного олівця.

Окремо слід відзначити зволожуючі властивості продукту. Блиск не тільки не сушить губи, але і дуже комфортно відчувається в холодну погоду.

стійкість традиційна для подібного виду косметичних засобів.

Загальна інформація:

Вартість: 2 392 руб.зі знижкою 25%.

Об’єм: 5,5 г.

Термін використання: з вересня.

Оцінка: 5.

Олівець для губ le crayon lévres у відтінку 164 pivoine.

Як і блиски для губ, олівці не є для мене обов’язковим засобом макіяжу і я їх використовую скоріше для різноманітності, ніж за потребою.

Навесні 2020 року бренд chanel оновив лінійку олівців для губ. У рамках запуску був представлений в тому числі le crayon lévres (longwear lip pencil) у відтінку 164 pivoine.

Коробочка олівця традиційна, вся необхідна інформація про продукт присутня на упаковці.

загальний вигляд олівця у відкритому вигляді і точилка.

Головна відмінність оновлених олівців в тому, що вони більш м’які, не тягнуть шкіру при нанесенні і можуть бути використані на всій поверхні губ. Для заточування олівця в комплект входить точилка.

грифель олівця.

Окремо слід відзначити кисть, яка знаходиться на протилежному від грифеля кінці олівця. Плоскою пензлем дуже зручно наносити помаду.

кисть.

Відтінок олівця схожий на відтінок блиску для губ, однак, в ньому більше рожевих і коричневих ноток. Цікаво, що в грифелі відтінок виглядає рожевим.

Зазвичай я наношу олівець по контуру і злегка заштриховую поверхню губ, потім наношу блиск. Засіб не сушить губи . стійкість до демакіяжу . Видаляю олівець молочком для зняття макіяжу і міцелярної водою.

Загальна інформація:

Вартість: 1 845 руб. Зі знижкою 25%

Об’єм: 1,2 г.

Термін використання: з вересня.

Свотчи.

Загальні свотчі блиску rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata і олівця для губ le crayon lévres у відтінку 164 pivoine при природному денному освітленні:

справа олівець, зліва блиск.

справа олівець, зліва блиск.

Свотчи на губах.

Перш ніж перейти до свотч засобів на губах демонструю фото губ без макіяжу в поточному стані при природному денному освітленні:

Блиск rouge coco gloss у відтінку 722 noce moscata на губах при денному природному денному освітленні:

На фото з вище помітно, що відтінок блиску фактично зливається з моїм природним пігментом губ.

На наступному фото продемонстрований le crayon lévres у відтінку 164 pivoine при природному денному освітленні. Олівець нанесений по контуру і злегка розтушований по поверхні губ.

На наступному фото я поєднала олівець і блиск. Олівець нанесений по контуру в середині губ. Так я ношу засоби найчастіше. В даному випадку мені подобається злегка вінтажний ефект, коли олівець трохи темніше блиску. Фото зроблено при природному денному освітленні на вулиці.

У загальному образі, який продемонстрований на наступних фото кошти нанесені описаним вище способом:

Обидва засоби мені сподобалися і зараз я часто використовую їх в дуеті для повсякденного легкого макіяжу, один з варіантів якого показаний на фото в даному пості. Крім того, зволожуючі властивості блиску сприяють його використанню в холодну пору року, що стає актуальним зараз.

Спасибі, що прочитали мій пост, сподіваюся, вам було цікаво.