Капітан-беззубик і принцеса-мавпочка: діти Кейт Міддлтон повеселилися на морській регаті

1143

Принц Вільям і Кейт Міддлтон взяли участь у традиційній парусній регаті, маршрут якої пролягав поряд з островом Уайт. За традицією, титуловані подружжя перебували на різних човнах, що додавало змагань гостроту.

Принц Уильям и Кейт Миддлтон на морской регате© Instagram @kensingtonroyal
Принц Уильям и Кейт Миддлтон на морской регате© Instagram @kensingtonroyal

Зазначимо, що човен герцогині Кембриджської під символічним номером 01 була дискваліфікована з другої гонки після того, як не змогла повернутися на стартову лінію через фальстарту. В результаті команда зайняла останнє місце в загальному заліку.

За тим, що відбувалося на воді, уважно спостерігали численні глядачі. В одного з човнів, що не брали участь у змаганнях, були і старші діти Кембриджів – принц Джорджі принцеса Шарлотта. Крихітка Луї залишився вдома з нянею. А за шестирічним майбутнім королем і його чотирирічною сестрою доглядали дідусь і бабуся – батьки Кейт Міддлтон.

Юні Кембриджі вели себе так, як би це робили діти, не наділені титулами – балувалися! Принц Джордж вирішив, що в день регати йому буде до лиця кашкет капітана. І виявився правий: первісток Кембриджів виглядала чарівно. А принцеса Шарлотта вибрала сукню в морському стилі від бренду Ralph Lauren. В цілях безпеки на дітях були надіті морські жилети.

View this post on Instagram

A post shared by In love with William & Kate (@thecambridgelovers) on Aug 8, 2019 at 12:37pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Aug 8, 2019 at 8:40am PDT

Не обійшлося без казусу. Як відзначають зарубіжні видання, коли Кейт Міддлтон підвела дітей до вікна над сценою, де переможцям регати вручали призи, принцеса Шарлотта розпустувалася. Замість того, щоб помахати натовпі, дівчинка виконала свій «коронний» трюк – висунула язик.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Aug 8, 2019 at 9:36am PDT

Нагадаємо, принцеса Шарлотта так і принц Джордж, і колись були помічені в подібних витівок. Язичок вони показували на весіллі принца Джорджа і під час святкування 100-річчя британських військово-повітряних сил.

Читайте також:Принцеса Шарлотта знову всіх насмішила

Відзначимо цікаву деталь: у порівнянні з недавніми офіційними фотографіями принца Джорджа, зробленими на його день народження, хлопчик став ще більшим беззубиком – мінус два верхніх зуба.

Принц Джордж потерял несколько зубов© Instagram @kensingtonroyal, @_littlecambridges

У Кембриджів вийшов веселий день, багатий на враження. Регата, батьки, бабуся і дідусь, вірні друзі.. А нас потішили Джордж і Шарлотта своєї некоролівською безпосередністю.

Читайте також:

  • Це цікаво: 30 фактів про принца Джорджа
  • Статус зобов’язує: 20 правил, які доводиться дотримуватися юному принцу Джорджу
  • Один в один: принц Джордж стає все більше схожий на діда в дитинстві
Фото на анонс: © Instagram @kensingtonroyal, @_littlecambridges