«картонка замість обличчя»: бузову звинуватили в надмірному захопленні фотошопом

431

Ольгу бузову часто обговорюють фанати з негативного боку. Багатьом не подобаються вбрання знаменитості і пози, в яких фотографується співачка. Тепер передплатники звинуватили виконавицю «мало половин» в надмірному захопленні фотошопом. Вона хотіла поліпшити зовнішність, але в підсумку розгубила свою індивідуальність.

Телеведуча і співачка побувала на зустрічі «зірок футболу», де охоче фотографувалася з гостями. Звичайно, ольга не змогла виставити фото, не відретушувавши себе. Тільки знаменитість забула «виправити» обличчя тих, з ким вона позувала на знімку, тому на контрасті бузова стала виглядати неприродно.

Передплатники помітили помилку зірки і відразу ж почали критикувати її в коментарях.

» дуже багато фотошопу, ну дуже, вже прям помітно», «я одна подумала, що вона картонку замість особи поставила», «це ж як потрібно погано вийти на фото, щоб так відфотошопити себе», — дивувалися фоловери.

Нагадаємо, нещодавно 33-річна співачка поділилася зі своїми передплатниками новим захопленням. Вона пішла по стопах своєї сестри анни і почала займатися танцями на пілоні. Ольга прийшла на тренування в модних велосипедках, які, на цей раз шанувальники оцінили по достоїнству.

Людмила мітрохіна