Катерина Волкова розповіла, чому відмовилася від сніданків

628

45-річна Катерина Волкова – одна із самих чарівних актрис нашого кіно. Вона успішно поєднує кар’єру в кіно, благодійну діяльність та різноманітні бізнес-проекти з вихованням трьох дітей. Старша дочка Валерія народилася в першому шлюбі актриси. Згодом Катерина вийшла заміж за письменника Едуарда Лимонова і подарувала йому двох дітей – 12-річного Богдана та 11-річну Олександру.

© Instagram @volkovawolka
© Instagram @volkovawolka

Зіркова мама не приховує своїх спадкоємців, проте інформацією про них і про своє приватне життя ділиться дуже дозовано. Наприклад, в кінці вересня знаменитість зробила справжній подарунок передплатникам свого блогу, опублікувавши рідкісне селфи зі старшою донькою Лерой, яка неймовірно схожа на свою маму.

А нещодавно актриса дала інтерв’ю журналу «Здоров’я» і розповіла про свій раціон харчування, про улюблених фізичних активності, а також про те, як відкрила для себе голодування.

Читайте також:«Наше сонечко»: Катерина Волкова показала рідкісні фото дочки з сімейного альбому

Катерина з усмішкою приймає компліменти і зізнається, що підтримувати форму їй допомагають регулярні сеанси масажу і щоденна ранкова зарядка, так зване «привітання сонця» – комплекс вправ, що складається із спеціальних асан і спрямований на загальне зміцнення організму і його відновлення. За словами Волкової, з йогою познайомила її старша дочка Лера. Більш того, спадкоємиця привернула до щоденних занять і молодших дітей і строго стежить, щоб сім’я виконувала вправи і не ухилявся.

Що стосується харчування, я звикла не снідати вранці просто випиваю склянку води і чашку кави. У мене немає великої потреби в їжі, мені досить поїсти один раз в день, ближче до п’ятої години вечора. А протягом дня або вже пізно ввечері я можу перекусити фруктами і з’їсти щось легке. Мені подобаються великі проміжки між прийомами їжі, я чекаю моменту, коли стану голодною, і тоді їжа буде смачною, – зізнається актор. – У своєму раціоні я майже виключила м’ясо, їм його, тільки коли дуже захочеться. Так само з хлібом – якщо це свіжий смачний багет, можу насолодитися невеликим шматочком. Волію не поєднувати вуглеводи з білками. Вважаю, що молоко і молочні продукти не потрібні дорослим людям після 30 років, а кальцій можна отримати з горіхів, риби та інших продуктів. Мені пощастило — я не люблю солодке, але дітей не позбавляю цього задоволення.

© Instagram @volkovawolka

Катерина зазначає, що незважаючи на те, що сама вона не снідає, своїх дітей вона не позбавляє ранкового прийому їжі. Актриса з удвольствием готує їм яєчню і млинці. За її словами, це цілий ранковий ритуал.

Знаменитість розповіла і про те, що захопилася голодуванням, яким її також зацікавила старша дочка.

Мене надихнула книга Поля Брегга «Чудо голодування».. Я вірю, що з допомогою голодування можна впоратися з багатьма хворобами. Коли собаці погано — вона нічого не їсть, коли дитина захворіє, відмовляється від їжі. А у нас прийнято варити курячий бульйон замість того, щоб дати організму впоратися з хворобою. Ми п’ємо антибіотики і ліки, вбиваючи мікрофлору кишечника, наносячи удар по імунітету, і потім одна проблема обростає новими, як сніжний ком, – каже Волкова.

Читайте також:16 годин голоду: Поліна Діброва розповіла про свою дієту

Проте актриса попереджає всіх, хто хоче скуштувати лікувальне голодування, що починати треба поступово і ретельно приготуватися до свого першого досвіду. Спочатку варто перейти на овочі, потім на воду, радить Катерина. Крім того, перш ніж починати варто обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Спочатку буває важко, але потім втягуєшся. Відчуття від голодування ні з чим не порівняти, навіть після одного дня відчуваєш легкість, йде кілограм ваги. Неправда, що потім накидається на їжу, навпаки, обсяг порцій скорочується, а смак стає більш яскравим, – впевнена вона.

© Instagram @volkovawolka
Фото на анонс: Instagram @volkovawolka