Квиток на балет: Тіматі разом з Оленою Шишковой прийшов на концерт доньки

1261

5-річна Аліса – дочка Тіматі від моделі Олени Шишковой – зростає кмітливою і активною дівчинкою, а її батьки із задоволенням діляться фотографіями та відео з участю маляти і новинами про неї. Відомо, що Аліса серйозно захоплена балетом, вивчає англійську мову, а ще обожнює разом з татом пробувати різні екстремальні види спорту.

Читайте також:Що вибере дочка Тіматі: балет або хіп-хоп

© Instagram @simona280
© Instagram @timatiofficial @simona280

Вчора юна балерина покликала батьків на свій виступ: мама і бабуся знімали кожен номер Аліси і викладали на свої особисті сторінки, а тато в самому кінці подарував коханій доньці величезний букет півоній і опублікував миле фото з коханою спадкоємицею:

Запросила Папу на балет)))

© Instagram @timatiofficial

У коментарях у зоряного тата шанувальники влаштували ціле обговорення: на кого схожа донечка, а також побажали Алісі творчих успіхів:

Принцеса 👸 класне рішення зайнятися танцями. Тимур красень.

Яка вона мила 😍

Тато — самий головний глядач❤️❤️❤️💙💙💙

На виступ Аліси можете подивитися і ви! Гортайте карусель!

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Jun 9, 2019 at 12:51am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 10, 2019 at 3:48am PDT

© Instagram @simona280

Симона Яківна рассказада шанувальникам, що дозволяє дівчинці пробувати себе в самих різних сферах:

Зовні я дуже спокійна, але тільки близькі люди знають наскільки я небайдужа людина. З інтересом стежу за своєю вікової трансформацією. Зараз я намагаюся більше спостерігати, ніж брати участь, хоча дається мені це важко!

Коли росли хлопчаки, в моїй голові був чіткий образ того, якими б я хотіла їх бачити, з Алісою все не так. У людини зовсім інші вихідні дані і життя змушує з великою увагою придивлятися, щоб не наламати дров.На даному етапі мені дуже важливо, щоб дівчинка вірила в те, що немає нічого неможливого, тому ми пробуємо різні види діяльності. Чим більшим арсеналом знань і навичок володіє людина, тим впевненіше себе почуває, а я продовжую вчитися любити її не за досягнення, а просто за щастя цілувати очі і нюхати маківку…🙌❤️

У ролику Аліса пробує себе в ролі повітряної гімнастки, плавчині і навіть серфингистки. Правда, на дошку Аліса постає не поодинці, а разом із зоряним татом.

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Apr 18, 2019 at 12:55am PDT

Нагадаємо, зовсім скоро маленька Аліса стане старшою сестрою – днями Тіматі та Анастасія Решетова виклали на свої сторінки кадри з фотосесії, підтвердивши, що Анастасія готується стати мамою в перший раз.

© Instagram @timatiofficial

Мама Тіматі навіть встигла влаштувати конкурс на краще ім’я для майбутнього онука чи онучки, опублікувавши на своїй особистій сторінці голосування. До речі, Аліса вже готова стати сестричкою — не так давно вона няньчила з молодшим дитиною багатодітної мами і відомого блогера Анни Бахиревой.

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Sep 15, 2018 at 1:47am PDT

Фото на анонс: © Instagram @simona280, @timatiofficial