Які продукти спалюють жир на животі й боках?

1013

Зміст:

  • Чи існують жиросжигающие продукти?
  • Список жиросжигающих продуктів
  • Питний режим
  • Мрія жінок – мати струнке і витончене тіло. Але не всім вдається підтримувати хорошу форму. Виснажливі тренування, дієти, спортивні вправи швидко набридають. Тоді дівчата намагаються знайти чарівні засоби для позбавлення від зайвих кілограмів – продукти, що спалюють жир на животі й боках.Продукти, що спалюють жир на животі й боках

    Чи існують жиросжигающие продукти?

    Про продукти, які можуть швидко прибрати кілька сантиметрів у талії, говорять все частіше. Хочеться вірити в існування таких, розчинних підшкірний жир, роблять фігуру стрункою, а зовнішність привабливішою. Але чи існують насправді такі продукти чи це міф?

    Жиросжигающие продукти дійсно існують. Вони допомагають прискорити обмін речовин. Але важливо розуміти, що неможливо з’їсти смачний тортик з кремом, заїсти його жиросжигающие фруктами і чекати, що ні одна калорія не відкладеться на стегнах і талії.

    Незважаючи на те, що швидко скинути кілограми за допомогою фруктів і овочів неможливо, включати їх в раціон потрібно обов’язково.

    Завдяки збалансованому харчуванню та наявності в меню продуктів, які посилюють і прискорюють обмінні процеси організму, ми відчуваємо себе бадьорими і здоровими, радіємо своєму відображенню в дзеркалі.

    Список жиросжигающих продуктів

    Схуднути при вживанні таких продуктів поряд з калорійними і жирними стравами не можна. Проте, якщо дотримуватися дієти, процес позбавлення від зайвої ваги можна прискорити. Для цього в раціон включають фрукти та овочі, що сприяють схудненню:

  • Імбир. В його складі багато ефірних олій, які стимулюють активність шлунка. Вживання коренеплоду прискорює обмінні процеси, покращує стан шкіри.
  • Капуста. Будь-який вид капусти відноситься до овочів з негативною калорійністю. Це означає, що для засвоєння капусти організму доводиться витрачати більше енергії, ніж дає продукт. Завдяки складу капуста очищає кишечник, виводить токсини і шлаки.
  • Грейпфрут. У складі цитрусового фрукта міститься багато вітаміну C і біологічно-активних речовин, які допомагають скинути вагу. Регулярне вживання допоможе прискорити розщеплення жирів, тому грейпфрут часто є фаворитом у дієтичному меню у жінок.
  • Апельсини зберігають відчуття ситості надовго.
  • Ананас. Довгий час його вважали головним продуктом для спалювання калорій. Екзотичний плід містить бромелайн – активний спалювач жиру. Останні дослідження підтвердили, що бромелайн втрачає свої властивості під дією шлункового соку. Тільки виключати ананаси з переліку «чарівних» продуктів не потрібно, він відмінно насичує і містить мінімум калорій.
  • Кисломолочні продукти багаті кальцієм. Він заважає жирів засвоюватися, що також благотворно впливає на організм і стимулює схуднення.
  • Огірки. Мають діуретичний ефект і відрізняються низькою калорійністю. Сезонний овоч зберігає всі свої корисні властивості тільки в період природного дозрівання. Тому включати їх до списку дієтичного меню краще тільки влітку. Взимку вони не принесуть великої користі.
  • Кориця знижує рівень цукру в крові та сповільнює засвоєння жирів.
  • Зелений чай добре спалює жирові відкладення. Напій допомагає покращити настрій та попереджає серцево-судинні захворювання. Рекомендується пити три чашки чаю в день.
  • Мигдаль. Перетравлюються лише 40% його жирів, інші виводяться з організму. Смачні горішки насичують, але не відкладаються на боках.
  • Хрін. Цей продукт містить ферменти, які стимулюють спалювання жиру. Він відмінно підійде до рибних і м’ясних страв.
  • Кокосове масло – його жири прискорюють обмінні процеси.
  • Можна вживати продукти окремо або готувати з них смачні салати, десерти. Різноманітність страв, приготованих з їх використанням, настільки велике, що дієтичне меню легко зробити дуже смачним.

    организмЯкі продукти потрібні організму для схуднення?

    Питний режим

    При будь-якому дієтичному меню важливо дотримуватися правильного питного режиму. Вода також є тим продуктом, який допомагає схуднути. Згідно з недавніми дослідженнями, люди, які вживали близько 1500 мл води в добу, збільшували швидкість спалювання жиру на 30%.

    Секрет води в тому, що при достатньому надходженні вона вимиває токсини і сіль з організму. Крім того, часто голод плутають з жагою.

    Перш, ніж сідати до столу, потрібно випити склянку чистої води, бажано теплою. Можливо, це позбавить від неприємного почуття «смоктання під ложечкою».

    Кількість води, яку повинен вживати осіб на добу, залежить від його комплекції і ваги. Існує спеціальна таблиця, в якій розписано нормальний питний режим для кожній ваговій та віковій групи. Надлишок рідини може бути причиною появи набряків.

    У середньому, людині звичайної комплекції досить близько 1,5 л рідини в добу, яку п’ють протягом дня рівними частинами. Важливо пити тільки чисту воду. Для додання приємного смаку можна додати трохи лимонного соку і мед.

    Читайте далі: все про правильне схуднення