Кейт Міддлтон показала, яким блиском для губ вона користується

659

Кейт Міддлтон – пристрасна прихильниця спорту, зокрема, великого тенісу. І, спостерігаючи за черговим матчем Вімблдонського турніру, герцогиня настільки хвилювалася за результат гри, що навіть поправляла «з’їдений» блиск для губ.

До речі…Кейт Міддлтон повторила чорно-білий образ Меган Маркл: кому більше пасує?

Тепер користувачі Мережі знають, чим користується дружина принца Вільяма для створення натурального макіяжу, що підкреслює свіжість особи. Як зазначає один із західних видань, це бальзам-блиск для губ з рожевим відливом вартістю 18,50 британських фунтів (1 474,48 руб.). На сайті косметичного бренду зазначено, що бальзам-блиск підкреслює природний колір губ і додає їм об’єм.

© Instagram @fashiondirection

Зазначимо, що раніше біограф герцогині Марсія Муді на сторінках своєї книги «Кейт. Біографія» розповідала, що традиційно носить у своєму клатче дружина принца Вільяма. Це «компактне дзеркало, серветки для обличчя, хустку і бальзам для губ». Тепер відомо, який саме блиск для губ вибирає Міддлтон.

Читайте також:Мамина гордість: Меган Маркл одягла кольє на честь сина

Ситуація, коли представниця королівської сім’ї поправляє макіяж на очах громадськості, задоволена рідкісна. Але Кейт Міддлтон тут не порушила правила, що вона зробила те, що раніше була помічена і сама королева. У Мережі чимало доказів, що Єлизавета II також подкрашивала губи помадою. Причому для цього навіть дзеркальце не вимагалося. Роки практики!..

© Instagram @uk.monarchy, popsugar.com, telegraph.co.uk

Західним журналістам вдалося з’ясувати та іншої б’юті-секрет Кейт Міддлтон. Приміром, у 37-річної герцогині є перевірений на власному досвіді косметичний засіб, завдяки якому вона може не турбуватися про появу мімічних зморшок. В арсеналі ефективних б’юті-засобів особливе місце займає масло шипшини.

Вона любить ефект, який олія впливає на її шкіру, — зазначає близьке до оточення герцогині Кембриджської джерело.

На думку дерматологів, поживні жирні кислоти та вітаміни А і С в олії шипшини насправді можуть зволожувати шкіру і відновлювати пошкодження.

© Instagram @duchessofcambridge2018, @prostyeveshchi
Фото на анонс: Instagram @catherinemiddletonn, @katemiddletcns