Кейт Міддлтон, принц Вільям та інші члени королівської сімї стали учасниками пародії на популярний серіал

500

Американський письменник і продюсер Гарі Джанетта придбав популярність в Мережі через їдких висловлювань на адресу членів британської королівської сім’ї. Він здивував багатьох, коли поділився в особистому блозі відеороликом, який вже зібрав майже 250 тисяч переглядів.

Це 60 секунд, які склали екскурс в історію: фрагменти з коронації Єлизавети II, щасливі моменти прогулянки принцеси Діани з маленькими Вільям і Гаррі, катання королівських малюків на поні разом з бабусею-монархом, ще повну сім’ю принца Вільяма і леді Ді, заручини Кейт Міддлтон, витівки представників нового покоління Віндзорів, перше знайомство з Арчі… І кадр, який відрізняється від королівського відеоряду: фрагмент участі Меган Маркл в одному з американських телешоу, коли дівчина відкривала валізку з номером.

View this post on Instagram

A post shared by Gary Janetti (@garyjanetti) on Aug 18, 2019 at 10:18am PDT

Насправді, ролик – пародія на серіал «Succession» («Правонаступництво»), який виходить в ефір на телеканалі НВО.

Нагадаємо, серіал «Succession» – про життя медіамагната і його дітей, які прагнуть взяти в свої руки кермо управління після того, як бізнесмен піде у відставку. Гарі Джанетта перерахував всіх, хто, на його погляд, хотів би претендував на британський трон після того, як Єлизавета II зніме з себе повноваження монарха.

Передплатники автора відеоролика про королівської сім’ї назвали його гідним американської телевізійної премії «Еммі».

Читайте також:Як це було: весілля принца Уельського і Діани Спенсер

Нагадаємо, це вже другий став популярним відеоролик про королівської сім’ї хронометражем 60 секунд. Автор першого — королівський фотограф Кріс Джексон, зібрав в одному відео незвичайні моменти з життя королівської сім’ї. Те, що зазвичай залишається за кадром.

© Instagram @chrisjacksongetty

Королівський фотограф Кріс Джексон у своєму блозі іноді публікує ті знімки сучасних Віндзорів, які йому особливо подобаються. Як правило, це роботи, в яких автор зумів зловити унікальний момент. У його збірці представлені найбільш популярні представники королівської сім’ї: глава британської монархії, принци Чарльз Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон і Меган Маркл, юні спадкоємці Кембриджів.

Читайте також:На радість ласунам: за яким рецептом діти Кейт Міддлтон готують домашні льодяники

Готуйтеся дивуватися! Принц Чарльз на скеледромі, задумлива королева Єлизавета II на маковому полі, танцюючий принц Гаррі, Кейт Міддлтон, яка вирішує, як їй пройти з відкритим парасолькою крізь вузький отвір, реготуха Меган Маркл і ще чимало фотографій, на яких головні герої сповнені емоцій.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on Jan 31, 2019 at 5:21am PST

Яке відео про королівської сім’ї вам сподобалося більше?

Фото на анонс: kinopoisk.ru