Кейт Міддлтон щастить принца Луї подарунок, який вище його росту

650

Завершується візит Кембриджів в Пакистан. Додому принц Вільям і Кейт Міддлтон повертаються неймовірно скучили за своїм дітям. П’ять днів вони провели далеко від синів і доньки…

Кембриджі летять в Лондон з подарунками для дітлахів. Цікаво, чи будуть це солодощі, якими славиться Пакистан? Наприклад, халва або барфи – зварені в молоці з цукром пшеничні зерна, посипаний пелюстками мигдалю і фісташок. Як зазначають знавці пакистанських солодощів, це все дуже смачно, але калорійно.

Читайте також:Шеф-кухар королівського палацу розповіла про улюблений десерт принца Гаррі

А ось про який подарунок для дітей достовірно відомо… В рамках офіційного туру Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали Національну академію крикету в Лахорі. Відомо, що подружжя – великі шанувальники спорту, тому прийняли пропозицію зіграти. Нагадаємо правила: команди по черзі відбивають м’яч і грають в полі, намагаючись набрати максимальну кількість очок або, відповідно, перешкодити в цьому супернику.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Jackson (@chrisjacksongetty) on Oct 17, 2019 at 2:25am PDT

Як відзначають зарубіжні видання, герцог Кембриджський впорався краще, ніж Кейт Міддлтон.

© Instagram @thecambridgeroyalfamily

Після гри титулованим гостям вручили подарунки для дітей – біти для крикету. Представники Національної академії цього виду спорту жартівливо зазначили, що вони передають принца Луї, якому 23 жовтня виповниться 1,5 року, вибачення, так як біта вище його росту. Зазначимо, зростання 1,5-однорічних хлопчиків становить 78,4 – 85,9 див.

© Instagram @kate.william.cambridge

Впевнені, коли принц Луї підросте, він проявить інтерес до крикету та іншими активними видами спорту. Адже у нього є відмінний приклад – батьки і старші брат з сестрою. Нагадаємо, Кембриджі з багатьма видами фізичної активності на «ти».

А які подарунки ви привозите дітям, коли повертаєтеся додому ділових поїздок або відпустки?

Фото на анонс: Instagram @chrisjacksongetty, @hrhduchesscatherine, @_royalty_england