Колаборація року: Меган Маркл представила капсульну колекцію жіночого одягу для офісу

462

Меган Маркл повернулася до своїх офіційних обов’язків. Її перший робочий день після народження первістка Арчі Харрісона був зайнятий презентацією капсульної колекції жіночого одягу, яку вона створювала разом зі своєю подругою-дизайнером Мішею Ноноо.

Детальніше:Мода по-королівськи, доступна всім: Меган Маркл випустить свою колекцію одягу

Нагадаємо, лінійка адресована підопічним благодійної організації Smart Works, патронаж над якою Меган Маркл здійснює з січня 2019 року. Мета – надання допомоги безробітним жінкам, які прагнуть повернутися в професію, шляхом надання безкоштовної одягу і проведення співбесід.

Коли ви входите в простір Smart Works, вас зустрічають стелажі з одягом і безліччю сумок та взуття, – написала Меган у вересневому випуску British Vogue, який вона займалася в якості запрошеного редактора. – Іноді однак це може бути попурі з невідповідних розмірів і кольорів, не завжди правильний стилістичний вибір або діапазон розмірів.

© Instagram @sussexroyal
© Instagram @sussexroyal

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Sep 12, 2019 at 6:17am PDT

Інтернет-магазини, які беруть участь у проекті, вже представили створені моделі.

Капсульна колекція складається з п’яти предметів, доступних від нас, @johnlewisandpartners, @insidejigsaw а також @mishanonoo, – поділилися з передплатниками в особистому блозі представники одного з популярних магазинів модного одягу.

© Instagram @marksandspencer

Читайте також:Від гидкого каченяти до ікони стилю: як змінилася Меган Маркл

У колекції представлені сукні в різних відтінках, біла сорочка, штани, костюм і містка сумка.

© Instagram @lady.aprilc

Капсульна колекція забезпечить клієнтів Smart Works класичними предметами гардеробу, щоб вони почували себе впевнено, повертаючись в робочий простір, – зазначено і в офіційному блозі Сассексов. Герцог і герцогиня поділилися і фотографіями, як йшла зйомка презентації нової колекції. Судячи по знімках, атмосфера була неймовірно доброзичливою.

Відзначається, що модна колекція надійде в продаж протягом двох тижнів.

© Twitter @scobie

Напередодні презентації зарубіжні видання губилися в здогадах, що ж буде в капсульної колекції? Передбачалося, що дизайнер Міша Ноноо не обійдеться без свого хіта – класичної сорочки. Нагадаємо, цей предмет гардероба був частиною нью-йоркської дизайнерської колекції Easy 8, що складається з восьми чорно-білих фігур, які можна змішувати і поєднувати, щоб створювати 22 різних образу. Версія підтвердилася: біла універсальна сорочка в капсульної колекції є!

© Instagram @mishanonoo

А що б ви вибрали з цієї колекції?

Фото на анонс: Instagram @themegmarkle