Альона Хмельницька розповіла про те, який продукт повністю виключила зі свого раціону

533

Важко повірити, але улюблениці публіки, талановитої актрисі і мамі двох дочок Олені Хмельницької у цьому році виповнилося 48 років. Знаменитість перебуває в прекрасній фізичній формі, відмінно виглядає і регулярно радує передплатників свого блогу барвистими кадрами з подорожей, мотивуючими фотографіями тренувань і сімейними знімками з доньками.

Читайте також:Дві кучерики: Альона Хмельницька показала кадри із зворушливою фотосесії дочок

Нагадаємо, що Олена понад 20 років була одружена з відомим режисером Тіграном Кеосаяном і народила йому двох дочок — 24-річну Олександру і 9-річну Ксенію. Незважаючи на те, що подружжя розлучилося, вони зберегли прекрасні стосунки заради своїх спадкоємців і навіть дружать сім’ями.

© Instagram @alxmel

Нещодавно актриса дала інтерв’ю журналу «Здоров’я» і поділилася секретами свого харчування, а також розповіла про те, чому вибрала йогу як улюблену фізичну активність.

Олена зізнається, що ніколи не опустилась на гени, тому з 13 років працює над собою шляхом самообмежень і різноманітних фізичних навантажень. У молодості, за визнанням актриси, вона зловживала дієтами і навіть голодувала, проте з роками виробила свою індивідуальну систему харчових звичок.

Я вважаю, що у харчуванні не повинно бути перегинів. Моя дієта сьогодні — це мій спосіб життя, певні звички, вироблені роками. Я вважаю, що можна їсти все, але потроху. І іноді дозволяти собі щось шкідливе, щоб не було нудно. Єдине, від чого я назавжди відмовилася — це солодкі газовані напої та пакетовані соки. Прочитала про це багато і зрозуміла, що це чистий отрута.

Читайте також:Як балерина: 48-річна Альона Хмельницька захопила шанувальників своєї розтяжкою

До речі, Хмельницька пояснила, коли і чому обрала для себе йогу як ідеальну фізичну активність.

Після народження Ксюші, 8 років тому, я зупинилася на йозі. Поєдную її з пілатесом і силовими вправами. І скажу вам, я відчуваю себе навіть краще, ніж до народження Ксенії. Я не ставлю собі якихось надзавдань, просто займаюсь в своє задоволення і відчуваю емоційну і фізичну радість, голова звільняється, йдуть негативні думки, дихання вирівнюється. Я починаю любити і хвалити.

© Instagram @alxmel
© Instagram @alxmel

Останні три роки Хмельницька складається у відносинах з бізнесменом Олександром Синюшиным. Зіркова пара проводить разом увесь вільний час і багато подорожує в компанії молодшої дочки Олени та сина Олександра. Зірка кіно зізнається, що у неї з обранцем є спільні спортивні захоплення. Наприклад, взимку це завжди гірські лижі, а влітку — плавання і теніс. За словами Хмельницької, Олександр дуже любить ранкові пробіжки, а у неї не лежить душа до бігу, тому бігає він на самоті.

Дуже важливо знайти той вид фізичної активності, який підходить саме вам, — нагадує Олена. — І тоді від фізкультури ви будете отримувати користь і задоволення.

© Instagram @alxmel
© Instagram @alxmel
Фото на анонс: Instagram @podslyshano__