Копія мати: Олена Подкамінська показала портрет з 2-річною донькою в день її народження

1028

40-річна Олена Подкамінська – не тільки талановита актриса, але і мама двох чудових доньок. 8-річна Поліна з’явилася на світ в перших відносинах Олени, а маленька Єва, якій вчора виповнилося два роки, народилася в нинішньому шлюб актриси з бізнесменом Денисом Гущиным.

В честь цього прекрасного події Олена, яка стала радувати шанувальників знімками своїх дочок лише нещодавно, поділилася у своєму блозі милим кадром з молодшої спадкоємицею.

2! ❤ #ДеньРожденияЕвы #ЕваКоролева – підписала фото актриса.

© Instagram @podkaminskaya_official

Шанувальники артистки залишили теплі вітання Олені та її донечці, а багато відзначили, як сильно маленька Єва схожа на свою зіркову матусю:

Дочка неймовірно схожа на вас❤️

Обов’язково роздрукуйте собі цю фотографію, щоб дітки милувалися, коли виростуть) Зняли такі щирі моменти!😍

Щастя нескінченне💜💜💜

Варто відзначити, що Єва дійсно дуже схожа на свою маму в дитинстві. Тільки порівняйте ці прекрасні знімки!

© Instagram @podkaminskaya_official

До речі, вчора день народження був ще в однієї зоряної спадкоємиці – дочки співачки Ханни і Пашу: крихті виповнилося 11 місяців! Знаменитість виклала теплий сімейний знімок в стилі family look і лаконічно написала:

Наше щастя сьогодні 11 місяців ❤️🙌🏽

© Instagram @offi_hanna

До речі, зовсім недавно Подкамінська порадувала шанувальників знімками з обома дочками, та підписи до них Олена повідомила, що влаштувала домашні вихідні Поліною і Євою.

© Instagram @podkaminskaya_official

До речі, в одному з інтерв’ю Подкамінська зізналася, що виховує своїх дівчаток виходячи з тієї системи, яку колись встановили її батьки:

Як мама, я починала не з білого листа і продовжила традицію виховання, яку встановили мої батьки: в дитині треба розвивати внутрішню свободу, його власний світ. Це нічого спільного не має з уявленням про свободу як якоїсь вседозволеності. Просто з самого народження важливо розпізнавати, відгукуватися і навчитися йти за бажанням дитини. За його «хочу». У цьому «хочу» цілком виражена його свобода. Тут приховано для мене найголовніше: давати моєму чаду можливість виражати себе, бути ініціативним!

Нагадаємо, що Олена Подкамінська вийшла заміж за бізнесмена Дениса Гущина таємно, і на торжестві були присутні лише рідні. Про те, що пара зв’язала себе узами шлюбу, стало відомо на початку 2018 року.

© Instagram @podkaminskaya_official
Фото на анонс: Instagram @podkaminskaya_official