Користь рижієва олія для волосся

1486

Зміст:

  • Користь і шкода
  • Додати в шампунь
  • Маски
  • Рижієва олія для волосся — корисне і недороге уходовое засіб. Масаж з маслом стимулює волосяні фолікули, а рецепти масок знадобляться при сухості шкіри, випадіння, перетин кінчиків волосся.Рижієва олія для волосся

    Користь і шкода

    Рижієва олія відрізняється багатим складом. У ньому 35% ліноленової кислоти, що стимулює оновлення клітин, багато вітаміну F, який робить шкіру і волосся пружними, еластичними.

    Рижієва олія належить до тих рідкісних продуктів, у яких немає протипоказань і побічних ефектів. Також воно вкрай рідко викликає алергічну реакцію. Тим не менш, індивідуальну непереносимість повністю виключити не можна, тому перед застосуванням потрібно провести тест на алергію, інакше масло може нашкодити.

    Додати в шампунь

    Найпростіший спосіб – додати 8 крапель масла в 10 мл свого звичайного шампуню і помити цією сумішшю голову. Після кількох процедур ви помітите, що волосся стали більш здоровими. Цей спосіб добре допомагає від лупи, якщо шкіра голови схильна до сухості і роздратування.

    Маски

    Кращі рецепти з даними маслом наступні:

  • Лікування посічених кінчиків. Дві ложки рижієва олії треба змішати з ложкою касторової. Сумішшю перед сном змастити кінчики, обернути плівкою або фольгою. Вранці волосся потрібно ретельно промити.
  • Для посилення росту і лікування випадіння. Візьміть оливкова, реп’яхову і рижієву масла по одній великій ложці. Перемішайте і доведіть суміш на водяній бані до теплого стану. Ввітріть суміш коріння, на волосся не потрібно наносити. Обмотайте плівкою, утепліть шапочкою. Через 20 хвилин промийте.
  • Маска з рижковим маслом поживна. Підігрійте чисте масло до комфортної температури. Нанесіть по всій довжині пасма, далі оберніть плівкою і утеплите шапочкою. Через 30 хвилин змити.
  • Для тонкого волосся. Два яєчних жовтки злегка збити з трьома столовими ложками меду. Підігріти злегка дві повних ложки олії, додати в суміш, збити. Масажними рухами втерти в коріння, залишок розподілити по пасмам. Обернути плівкою, утеплити шапочкою. Через дві години ретельно промити голову.
  • Щоб рижієва олія для волосся принесло максимум користі, потрібно вибирати нерафінований продукт холодного віджиму.

    Дивіться далі: як застосовувати лляна олія для волосся