Красиве волосся – це сімейне: Глафіра Тарханова поділилася фотографією з молодшою сестрою

804

35-річна Глафіра Тарханова захоплює шанувальників своїм чином. У знаменитості є прикраса, яке вона цінує і береже – натуральні волосся фантастичної довжини. А коли актриса поділилася спільною фотографією з молодшою сестрою Ілларія, користувачі Мережі переконалися: гарне волосся – це сімейне.

Читайте також:Глафіра Тарханова: «У відносинах потрібні гарячі обійми, спокій і тиша»

Незважаючи на те, що у Глафіри і Ілларії різний колір волосся (одна – пекуча брюнетка, інша – володарка волосся рудого відтінку), сестри неймовірно схожі. Той же профіль і виразний погляд.

© Instagram @glafiratarhanova

У коментарях до фото з дорогим серцю людиною Глафіра Тарханова трохи розповіла про те, як це – бути старшою сестрою.

У нас з сестрою 14 років різниці, коли гуляла з коляскою, багато хто мене приймали за надто молоду маму🤣

🙉Коли я грала на скрипці, при перших звуках, маленька Лара починала плакати…може тому я не досить інтенсивно займалася🤣…ех, я так і не полюбила гру на Цариці музики.

Читайте також:Схожі, як дві фасолинки: Глафіра Тарханова показала фото з мамою

Повертаючись до теми волосся, зазначимо, що Глафіра Тарханова до експериментів з зачіскою не готова. Якщо і змінює що-то – виключно для ролі або… розіграшу. Нагадаємо, раніше знаменитість вразила уяву своїх передплатників, коли поділилася фото в новому образі – з короткою стрижкою.

Весна! Пора змін… Була не була…коса до пояса!!! Мама, люблячи😳 говорила: якщо обрежешь волосся, у тебе більше нічого не залишиться😭…. що залишилося? – прокоментувала знімок знаменитість.

© Instagram @glafiratarhanova

Читайте також:Посивіла! Анастасія Стоцька здивувала шанувальників своїм новим образом

Але через день Глафіра Тарханова зізналася: вона не розлучилася зі своїм розкішним волоссям. Це був експеримент.

Дорогі мої, довірливі і не дуже😉 Я коли побачила фото з попереднього поста, сама своїм очам не повірила… Мені здалося, що вийшло прикольно, неждано негадано… я піддалася спокусі дізнатися вашу думку😙

Думки про зміну іміджу мене відвідують часто (дякую, всім хто мене в цьому підтримав), але мамина фраза не виходить з голови😂 вона, на мій погляд не педагогична, але для мене виявилася дієвою😜кинута в дитинстві, щоб уберегти дочку від ранніх божевільних підліткових експериментів, до цих пір працює!!!👶 Мамусю, я тебе люблю♥

Внутрішньо я готова до змін, але поки я колишня, з звичними довгим волоссям.

Спасибі вам за турботу про мою косу, мені дуже приємно що ви так переживаєте за неї (сподіваюся корвалол ніхто в реальності пити не пішов).

© Instagram @glafiratarhanova
© Instagram @yanushaphotographer

А які зачіски носять ваші домочадці?

Фото на анонс: Instagram @glafiratarhanova