Кращий подарунок: син Дженніфер Лопес заспівав мамі на день народження

971

Дженніфер Лопес – не тільки зірка світового масштабу, успішна співачка і актриса, але і прекрасна мама. Артистка виховує двох чарівних дітей – 11-річних Еммі і Максиміліана, які народилися у шлюбі з музикантом і актором Марком Ентоні. Незважаючи на розлучення, Марк і Джей Ло зберегли дружні стосунки заради дітей і зараз прекрасно спілкуються.

Читайте також:Майбутні зірки: дочки Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса виконали пісню Елвіса Преслі View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 16, 2019 at 8:58am PDT

© Instagram @jlo

Про те, що дочка знаменитості давно вирішила піти по стопах своєї зіркової мами, відомо давно. У соціальних мережах опубліковано безліч роликів, на яких добре чути, що у Еммі чудовий голос.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 20, 2019 at 2:44pm PDT

А в день ювілею Лопес стало відомо, що у її родині співає не тільки донька, але і син! На вечірці, присвяченій 50-річчя артистки, Максиміліан виконав запальний трек, який викликав справжній шквал оплесків серед запрошених на день народження.

Сама ж Джей Ло уважно слухала виконання свого сина, підспівуючи і плескаючи в долоні, а коли син завершив номер, побігла обіймати хлопчика.

View this post on Instagram

A post shared by O: The Oprah Magazine (@oprahmagazine) on Jul 29, 2019 at 4:16pm PDT

До речі, навесні цього року стало відомо, що співачка знову скоро стане дружиною. На початку березня Дженніфер разом зі своїм коханим, 43-річним бейсболістом Алексом Родрігесом, відлетіли у відпустку. І саме там, в романтичній обстановці на березі океану, спортсмен зробив коханій довгождану пропозицію.

В одній із соціальних мереж Дженніфер і Алекс опублікували однакові кадри з розкішним обручкою на пальці зірки, наречена супроводила знімок сердечками, а наречений повідомив радісну новину – вона сказала «так»!

Детальніше:Вона сказала «Так»: Дженніфер Лопес знову виходить заміж

© Instagram @jlo, @arod

Відомо, що наречений і наречена познайомилися 14 років тому, причому познайомив їх тодішній чоловік Дженніфер – Марк Ентоні. Однак романтичні стосунки між співачкою і спортсменом зав’язалися лише навесні 2017 року.

У самого Алекса Родрігеса також, як і у Лопес, двоє дітей від першого шлюбу — Наташа (14) і Елла (10). До речі, діти знаменитостей прекрасно ладять один з одним і навіть створили власну рок-групу. В кінці грудня Лопес привела в захват шанувальників, опублікувавши відео одного з виступів. Еммі, Наташа і Елла блискуче виконують пісню Елвіса Преслі, акомпануючи собі на укулеле.

© Instagram @arod

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 27, 2018 at 8:17pm PST

Фото на анонс: особистий блог зірки