Кумедне відео: дочка Ігоря Ніколаєва вчиться писати

1160

Юлія Проскурякова та Ігор Ніколаєв прийдешньої осені відзначать фаянсовий весілля – 9 років у шлюбі. Зіркова пара є взірцем гармонійних і міцних відносин і виховує чарівну дочку Вероніку, якій у жовтні виповниться 4 роки.

Малятко росте активної, харизматичною і дуже смішний, а знамениті батьки з радістю знімають на відео хроніку дорослішання своєї спадкоємиці і діляться веселими роликами в особистих блогах.

© Instagram @uliaveronika

Поки батько сімейства на гастролях, Юлія разом з донькою відпочивають в Юрмалі і хоча на дворі літні канікули, маленька Ніка з задоволенням вчиться писати і, звичайно, показує мамі результати.

Новий вид писемності від Ніки Ніколаєвої! !!! Рубрика: на ніч дивлячись… – підписала ролик Юлія.

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Проскурякова (@uliaveronika) on Jun 8, 2019 at 3:12pm PDT

Шанувальники прийшли в захват від кумедного відео і залишають всієї сім’ї Ніколаєвих теплі побажання та щирі компліменти, а також відзначають, що Ніка — лівша.

Принадність! І крапка! Просто краса!!!!!

Молодчинка! Які вони кумедні, наші дітки! Як правильно все за ними записувати, знімати! Юля, Ви великий молодець, дивитися Ваші публікації одне задоволення!

Так мило! Вероничка артистична дівчинка! всі творчі дані на особу! Молодчинка! Ще й лівша, а вони вважаються геніями!

© Instagram @uliaveronika

До речі, днями зоряний батько похвалився першими успіхами Ніки в спорті для мільйонерів. Разом з татом, дівчинка відвідала перше тренування з гольфу і судячи з барвистим кадрів, у неї непогано виходить.

Гольф – ідеальний вид спорту, як для молоді, так і для людей старшого віку, адже він не має протипоказань. Зате користь від занять гольфом дуже вагома: зміцнення м’язового пояси, розвиток гнучкості і заряд гарного настрою.

© Instagram @igor_nikolaev_music

На початку цього року зіркові батьки дали відверте інтерв’ю журналу «Телепрограма» і розповіли про неймовірні успіхи Ніки у вивченні англійської мови. З’ясувалося, що няня дівчинки іноземка і розмовляє з нею тільки англійською.

Вероніка дуже швидко росте в мовах, вона вже може прочитати досить велику книжку англійською. Але, звичайно, російську у неї основна мова. Вона читає вірші, запам’ятовує по-російськи. І особливо кумедно, коли вона стає для своєї іноземній няні перекладачкою. Це неймовірно, тому що людині всього три роки. І я вважаю, що вона для своїх років просто чудово розвинена, — поділився Ігор Ніколаєв.

© Instagram @igor_nikolaev_music
Фото на анонс: особистий блог зірки.