Куценко не спалося на прем’єрі «інсомнії» з водонаєвої, миронової і звєрєвим

259

Вересень по праву можна назвати місяцем прем’єр. Ми ще не перевели дух після марафону творчих дебютів на «кінотаврі» і не закінчили обговорювати, як пройшов пілотний показ фільму «бондарчук. Battle», яку подивився весь столичний бомонд, як відбулася презентація ще одного цікавого проекту. У кінотеатрі «москва «відгримів показ перших двох епізодів серіалу ольги френкель»інсомнія».

» головна дійова особа в нашому серіалі-знак нескінченності. Тому, ми знімали нескінченно довго. Поки ми знімали, вийшло 3 серіали про психотерапевта, повний метр про гіпнолога», — жартує сценарист.

Дійсно, виходить, як з фільмом данила козловського про чорнобиль, який вийшов після гучного серіалу. Але зірки, що подивилися пілотні серії » інсомнії», сходяться у вердикті: дивитися — потрібно!

У центрі сюжету історія 43-річного психіатр-гіпнотерапевта юрія, який знає все про людську свідомість, але ніяк не може розгадати загадку власного безсоння. Вдень він раціонально досліджує проблеми пацієнтів, а ночами мучиться від власних демонів, яких, як він думав, давно вигнав зі своєї голови.

Перші серії подивилися настасья самбурська, олексій жидковський, олена князєва, антон лаврентьєв, анастасія волошина, поліна аскері, ірина безрукова, сергій звєрєв, юлія савічева, олена водонаєва та інші селебріті.

Куценко жартує: йому довелося грати людину на ім’я юрій, але ж він сам від цього імені роками ховається за псевдонімом «гоша». «дуже хвилююче, це пологи! а це були саме вони… Народжувався неприсущий мені персонажм-юрій. Мій тезка», — каже актор. Мабуть, проект викликав у ньому величезну кількість емоцій, та таких, що артист навіть заплутався, висловлюючи свої почуття режисерові серіалу.

» я хочу зізнатися в коханні ользі френкель. Це моя улюблена жінка, моя дочка, моя мати», — каже гоша. Спантеличили ви нас!

Крім куценко в картині знялися ірина старшенбаум, марія миронова і олександр робак. На жаль, ірина не змогла відвідати прем’єру. Кількома днями раніше вона представляла фільм «общага» і, мабуть, знову поринула в роботу.

А ми радимо зануритися в» інсомнію»: вона буде доступна для передплатників онлайн-кінотеатру premier з 7 жовтня. Приємного перегляду!

Єлизавета чепрасова