Два манікюрних помічника smith&cult і berenice

647

Всім здрастуйте!

При черговому манікюрі виникла думка поділитися враженнями про своїх помічників. У мене їх кілька, тому і постів буде кілька 🙂

Нігті у мене безпроблемні, дуже швидко ростуть, рідко шаруються і ще рідше ламаються. Від базового покриття я чекаю тільки захисту від пігменту декоративного лаку, від топового — глянцю і стійкості.

Berenice 5 in 1 system-засіб для нігтів мультикомплекс 5 в 1

Виробник заявляє цей засіб як 5-в-1: база під лак, лікувальне покриття, зволоження нігтьової пластини, топове покриття з швидкою (!) сушкою, глянець.

Як база під лак мені це засіб вкрай не сподобалося. По-перше, товстий шар. При спробах нанести тонший засіб лягає напливами, нерівно і, поки я його намагаюся розрівняти на нігті, утворюється вже така пристойна коржик. В принципі, можна якось дуже сильно постаратися, запастися часом і терпінням, щоб акуратно все нанести/укласти/підтерти/підмазати, але це не мій варіант. Я ще можу зрозуміти довгу метушню заради кольору, але з топом терпіти таке ніяк не готова.

Від пігменту кольорових лаків не захищає. Після тилового кольору, деяких синіх і червоних нігтьова пластина жовтіла.

По-друге, довгий висихання. Прям дійсно довгий, хвилин 20-30.

По-третє, практично всі декоративні лаки різних кольорів і марок на цю базу лягають погано. При нанесенні лаку біля основи нігтя завжди залишається» лисину», та й по довжині нігтя теж суцільні смуги. Немає зчіпки бази з лаком зовсім.

По-четверте, кольорові лаки на цій базі можуть сохнути по годині. І не висихати.

Як лікувальний засіб теж ніяк. У мами шаруються нігті, вона намагалася їх відновити в тому числі за допомогою цього «мультикомплексу». Користувалася приблизно місяць, напевно треба довше. Але сидіти з пальцями врастопирку по годині не кожна жінка собі може дозволити 🙂

За місяць ніяких змін не відбулося.

Про зволоження нігтів нічого сказати не можу, оку це непомітно 🙂

В якості топа це повний провал. Мало того, що «це» складно укласти тонко, так «воно» ще й не висихає. Навіть через 2-3 години в це топове покриття можна вляпатися. Ну а про використання у вечірньому манікюрі і мови бути не може, все «сліди від подушки» будуть на нігтях. Кожен раз після використання цього непорозуміння в якості топа мені доводилося перефарбовувати нігті.

Глянець. Якщо використовувати засіб соло, то так, нігті блищать. Якщо в якості топа, то важко відповісти, тому що так і не довелося дочекатися повного висихання його на нігтях 🙂

Протягом півтора років я намагалася з ним порозумітися, але нічого хорошого з цього не вийшло.

Консистенція у засобу хороша, в міру густа, добре вирівнює нігтьове ложе.

Кольору не має. Запах сильний, очі випливають 😉

Пензлик могла б бути ідеальною, я не люблю вузькі, але вона неслухняна, в ній немає пружності. Дуже і дуже погана пензлик.

Найжахливіше засіб в моїй 25-річної манікюрної практиці.

Місце народження швейцарія (?)

5 free, vegan.

Об’єм 15 мл.

Smith&cult above it all-топове покриття » глянцева глазур»

Виробник обіцяє захист кольору від відколів, глянсовий блиск, додаткову стійкість і швидку сушку.

Якщо коротко, то всі обіцянки виробник виконав 🙂

Кольорові лаки під цим топом дійсно непогано тримаються. Але в моєму житті бували топи і краще. Якщо лаку судилося відколотися привіт деякі екземпляри шанель, то скол буде. Стійкість подовжує, але знову ж таки, дивлячись з чим порівнювати. Якщо нанести два шари лаку без топа і нанести два шари лаку з топом smith&cult, то таки так, з топом на 2-3 дні лак протримається довше.

Якщо ж нанести два шари лаку і закріпити топом sally hansen і нанести два шари лаку і закріпити топом smith&cult, то з sh манікюр проживе довше. А вже топ kinetics і зовсім рознесе smith&cult в тріски 🙂

Але з smith&cult не буває «павутинок». Це великий плюс.

Глянцевий блиск є, але недовго. Через добу глянець починає затиратися. Ну або це я ніяк не можу відійти від відблисків гель-лаку і будь-які звичайні топи на їх тлі здаються ніякими.

Швидка сушка-так! не моментальна, не seche vite, але тим не менш. В середньому 10 хвилин.

Лак з кінчиків не стягує.

Консистенція прекрасна, в міру рідка, в міру густа, не розтікається, легко розноситься по нігтя в два рухи пензликом.

Кольору не має. Також смердюча до сліз 🙂

Пензлик хороша, слухняна, пружна. Але не ідеальна, нею важко нанести топ непомітно близько кутикули.

Ковпачок знімний, золотий, всі відбитки пальців залишаються на ньому. Тримач ребристий, в руці не ковзає.

Звичайно, я не куплю його повторно. Топ непоганий, навіть місцями хороший, але своєї ціни абсолютно не виправдовує.

8-free формула: не містить шкідливих інгредієнтів, таких як толуол, формальдегідна смола, камфора, дибутилфталат, ксилен, етил тозіламід, трифінлфосфат і формальдегід.

Місце народження сша.

Об’єм 14 мл.

Буду вдячна, якщо поділіться своїми фаворитами серед баз, топів і сушок! 🌺