Лазерне видалення бородавок

11-26-2020


Видалення новоутворень-одне із затребуваних напрямків лазерної косметології в Москві. Залежно від типу новоутворення це викликано не тільки бажанням пацієнта усунути косметичний дефект. Часто доброякісна пухлина розташована в місцях, де постійно піддається тиску, тертю або іншим негативним впливам. Для попередження її переродження в недоброякісне новоутворення застосовується видалення лазером або радіохвильовим методом. Це найефективніші технології сучасної косметології. Coolaser clinic пропонує видалення бородавок лазером в Києві і за допомогою професійної апаратури, за більш детальною інформацією звертайтеся за посиланням здесь

Причини появи


Викликає появу бородавок вірус папілом, який може проникати в організм внаслідок прямого контакту з носієм, використання загальних з ним предметів побуту, перенесення вірусу з однієї ділянки шкіри на інший. Сприятливими факторами для впровадження і поширення вірусу є зниження реактивності організму, гормональний збій, ослаблення імунної системи, травмування, порушення правил гігієни.

При наявності цих факторів впровадження вірусу папіломи може супроводжуватися розростанням клітин епідермісу з їх зроговінням — так утворюються бородавки. Незважаючи на їх доброякісну природу, бородавки – не просто неприємний косметологічний дефект. Підошовні освіти заважають при ходьбі, розташовані в місцях зіткнення з одягом піддаються постійному тертю, бородавка може розростатися, перероджуватися в недоброякісну, вірус – поширюватися на інші частини тіла.

Запобігти подібні перспективи може тільки професійне видалення за допомогою сучасних методик.

Переваги видалення бородавок за допомогою професійної апаратури


Фахівці клініки використовують самі на сьогоднішній день передові радіохвильові і лазерні технології висічення доброякісних новоутворень.

У роботі використовуються сучасні і високо оцінені професіоналами апарати-багатофункціональні лазери преміального класу Mosaic HP Er: Glass, радіохвильовий апарат «або радіоскальпель, радіонож)

Перш ніж видалити бородавку, пацієнт проходить консультацію у лікаря-дерматолога для диференціювання новоутворення.

Використання лазерних і радіохвильових косметологічних методик мають наступні переваги:

лазер і радіоскальпель, налаштовані на певну частоту, проникають на необхідну глибину і повністю випаровують
клітини новоутворення, не зачіпаючи здорові тканини;
використання лазера і радіоножа-малоінвазивна процедура з мінімальною кровотечею завдяки ефекту коагуляції (склеювання дрібних кровоносних судин) в процесі висічення без утворення рубців або шрамів;
швидке загоєння без ризику рецидиву.
Спроби видалити новоутворення в домашніх умовах може привести до її небезпечного розростання і переродження.

Скільки коштує видалення
Вартість косметологічних послуг відповідають високій кваліфікації наших лікарів-косметологів і професійному рівню використовуваних лазерів і радіохвильової апаратури. Ціна на кожну процедуру вказана в нашому прайс-листі. Актуальна ціна лазерного видалення бородавки представлена на сайті. Аналогічні послуги за нижчою вартістю повинні викликати сумніви в їх ефективності.

Ціни видалення бородавок залежать від того, за допомогою якого апарату проводилася процедура – радіохвильового або лазера. Вибір методу залежить від показань і стану пацієнта. Вартість послуги залежить від кількості новоутворень, що підлягають видаленню, їх локалізації.

Про те, скільки може коштувати процедура в кожному конкретному випадку, можна дізнатися на консультації.