Лазерне 3D и 4D омолодження

4-22-2021

Фотона 3D і 4D: процедури
Це метод лазерного омолодження шкіри на лазерній установці Fotona SP Dynamis PRO, дозволяє домогтися миттєвого результату скорочення дерми, розгладження зморшок, а також забезпечує заповнення обсягу тканин і ефект біоревіталізації. Після цих процедур не потрібно проводити ніякої складної реабілітації. Через кілька днів після виконаного впливу може відзначатися незначне почервоніння і невелике лущення шкіри. Крім того, таке омолодження можливо виконувати навіть влітку. Процедура безболісна.

Це методика, дозволяє поєднувати синергічні неінвазивні методи лазерного впливу, які здійснюються на всі рівні шкіри. Процедура виконується послідовно в чотири етапи з використанням двох довжин хвилі лазерного випромінювання (Er:YAG і Nd:YAG). В результаті процедури спостерігається виражений ефект волюмізаціі, відновлення тонусу і тургору тканин обличчя. Більш докладну інформацію отримайте за посиланням https://slim.ua/uk та записатися на процедуру.

SmoothLifting — SmoothLips (СмусЛифтинг/СмусЛипс)
Це унікальна запатентована процедура неаблятивного методу впливу Er: YAG лазером. Процедура виконується з боку порожнини рота, тепло проходить на глибину 11 мм — через всі шари шкіри до глибоких шарів дерми і до зв’язок. Відбувається Фототермічна реконструкція, перебудова тканин.Також проводиться обробка червоної облямівки губ. SmoothLifting / SmoothLips може використовуватися як перший етап 4D-омолодження, так і в якості самостійної процедури, і в доповненні до будь-яких процедур на обличчі.

Frac 3 (Фрак 3)
Високоенергетичні імпульси Nd: YAG лазера викликають коагуляційне пошкодження мікроскопічних (менше 100 мкм) ділянок тканин-мішеней. У всьому обсязі дерми формується особлива тривимірна картина мікрозон термічно пошкодженої шкіри-джерел асептичного запалення, що приводить до вироблення неоколлагенезу. Мікрокоагуляційні ділянки рівномірно розподілені в глибині шкіри. Кожна зона з мікропошкодженням тканини оточена ділянкою неушкодженої дерми. В результаті процедури відновлюється тургор шкіри, її тонус і щільність. Технологія FRAC 3 застосовується як самостійна процедура омолодження, так і як частина комбінованих методик.

Fotona 3D: три процедури
SmoothLifting / SmoothLips (СмусЛифтинг/СмусЛипс)
Це унікальна запатентована процедура неаблятивного методу впливу Er: YAG лазером. Процедура виконується з боку порожнини рота, тепло проходить на глибину 11 мм — через всі шари шкіри до глибоких шарів дерми і до зв’язок. Відбувається Фототермічна реконструкція, перебудова тканин. SmoothLifting може використовуватися як етап 3D-омолодження, так і в якості самостійної процедури.