Лайкни мене: наймиліші фото дітей Кейт Міддлтон і Меган Маркл беруть участь у конкурсі

1266

Стартував щорічний конкурс кращих королівських фотографій, представлених регіональними та світовими новинними засобами масової інформації. Це знімки, на яких вдалося зловити особливе миттєве з життя королівських осіб. А так як діти ще не вміють приховувати свої емоції, їх знімки виходять унікальними. У нинішньому конкурсі організатори представили на голосування кілька робіт відомих фотографів, на яких зображено, зокрема, юні Кембриджі і первісток Сассексов.

Читайте також:Чисто англійський гумор: смішні кадри Кейт Міддлтон, принца Вільяма та інших членів королівської сім’ї

З усіх фото, на яких зображений принц Джордж, вибрали знімок, зроблений в жовтні 2018 року на весільній церемонії принцеси Євгенії та її обранця. Нагадаємо, син Кейт Міддлтон тоді не нудьгував в товаристві інших дітей. Але особливо весело йому було з кузиною Саваною Філіппс. Втім, ця парочка вже давно відома своїми витівками. Приміром, випадком, коли дівчинка затулила рукою рот Джорджу під час тожественного параду або зіштовхнула його з пагорба під час пікніка.

© Instagram @william_catherine82

Читайте також:Королівське весілля: все про церемонії одруження принцеси Євгенії

Голосувати можна і за фото принцеси Шарлотти, зроблене під час традиційної вітрильної регати з участю Кембриджів. Як відзначають зарубіжні видання, коли Кейт Міддлтон підвела дітей до вікна над сценою, де переможцям гонки вручали призи, принцеса Шарлотта розпустувалася. Замість того, щоб помахати натовпі, дівчинка виконала свій «коронний» трюк – висунула язик.

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Aug 8, 2019 at 9:36am PDT

Хто віддасть свій голос за фото, де молодший дитина принца Вільяма пустує на святкуванні дня народження королеви? Нагадаємо, церемонія Trooping the Colour відбулася влітку цього року. Принц Луї був саме зачарування, коли показував пальчиком на небо, захоплюючись пролітають літаки. Припустимо, що його знаменита мама не взяла соску-пустушку, тому малюк використовував замість цього важливого дитячого аксесуара свій великий пальчик.

© newsmediauk.org

Бере участь у конкурсі і фото з Арчі. Це одна з перших фотографій, зроблених після народження первістка Сассексов.

© newsmediauk.org

За яку з фотографій з королівськими малюками ви б віддали свій голос?

Фото на анонс: Instagram @kensingtonroyal