Лайфхак від Марії Кожевнікової: як відвідати з дітьми величезний парк розваг і не зійти з розуму

782

34-річна Марія Кожевнікова – щаслива багатодітна мама, актриса і громадський діяч. Особистий блог знаменитості наповнений новинами про те, що турбує зіркову матусю. Але частіше в ньому вона розповідає про своїх синів: 5-річного Івана, 4-річного Максима та дворічному Василя.

© Instagram @mkozhevnikova

На цей раз Марія чудово провела час зі старшими синами, про що докладно розповіла у своєму особистому блозі:

Ось і збулася мрія! ✅Звичайно, дитячі очікування вона не виправдала, сприйняття будучи дорослою людиною, вже інше, на жаль! 🤷🏼♀️ Мабуть, по дорозі я втратила ту нитку з космосом 🚀 , яка відповідає за абсолютну відкритість до цього світу і віру в чудеса-чудові! 😜Тому, якщо у Вас є можливість звозити своїх діток в Діснейленд, то це треба робити не залишаючи на потім! В цьому парку дійсно зроблено все для того, щоб мрії збувалися! Все дуже яскраво, продумано, кожен атракціон зі своєю фішкою, величезна кількість сувенірів і фотографій з героями… Але при цьому нереально, просто нереальна кількість народу, гігантські черги за кілька годин заради 3 або 5 хвилин атракціону і звичайно, є свої легальні хитрощі, як це все обійти:)

View this post on Instagram

A post shared by Марія Кожевнікова (@mkozhevnikova) on Sep 30, 2019 at 7:07am PDT

Також актриса дала матусям і татусям кілька лайфхаков про те, як найкраще провести час з дітьми в паризькому парку розваг:

На мій погляд, саме комфортне раніше відвідування Діснейленду близько 5 років, з кількох причин. Перша — величезна територія, два парку, ми за один день відходили, як показав телефон, більше 15 км 🙈 По-друге, багато атракціони діти молодшого віку можуть злякатися, навіть моїм хуліганам, у яких немає гальм, було іноді страшнувато. Звичайно, це цілий дитячий місто, казкове і яскравий, тому подивитися буде цікаво навіть малюкам, але на мій погляд, я правильно зробила, що наймолодшого сина не взяла з собою. Перекуси порекомендувала б брати з собою, забігайлівок дуже багато , але в ціні і якості є перекіс. Мої вперше навіть відмовилися від млинця з нутеллою 🤷🏼♀️ чому я несказанно рада 💪🏻 Сувеніри теж втридорога, але прикольні.

© Instagram @ivanbromaksbrovasilek

Зазначимо, що хлопчики в сім’ї Марії Кожевнікової та її чоловіка Євгена Васильєва ростуть справжніми богатирями. Майбутні чоловіки захоплюються спортом. Старші сини відвідують хокейні тренування. Їх улюблений дідусь, тато Марії — легендарний радянський хокеїст і дворазовий олімпійський чемпіон Олександр Вікторович Кожевников — служить прикладом неймовірною спортивної кар’єри. А первісток Іван, крім хокею, із задоволенням займається у футбольній секції і вже робить перші успіхи.

Читайте також:

  • Фотозвіт і море відео: Марія Кожевнікова відсвяткувала день народження молодшого сина
  • Фотозвіт і море відео: Марія Кожевнікова відсвяткувала день народження молодшого сина
  • Запалюємо! Марія Кожевнікова з синами повеселили шанувальників веселим танцем на відпочинку
Фото на анонс: Instagram @mkozhevnikova