Макаки на капоті і кусючі зебри: Олена Кулецька показала свою поїздку з дітьми в іспанський сафарі-парк

385

36-річна Олена Кулецька вже п’ять років перебуває у шлюбі зі Станіславом Романовським. У подружжя росте двоє дочок: Ніка (3 роки) і Саша, якій зовсім скоро виповниться один рік. Зіркова мама активно веде соціальні мережі і ділиться з шанувальниками секретами краси, порадами щодо виховання дітей, а також розповідає про все, що відбувається в її житті.

Так, зовсім недавно зірка разом зі всією сім’єю відправилася відпочивати в Іспанію і не забула поділитися цією гарною новиною з прихильниками, виклавши фото з літака в особистому блозі.

© Instagram @elenakuletskaya

Судячи з яскравих і барвистих фотографій, відпустка у них проходить дуже насичено і приємно. Після холодної і дощової Москви батьки разом з дітьми спочатку вирушили на пляж, щоб отримати свою порцію вітаміну D.

Instagram @elenakuletskaya

Однак Кулецькою сидіти на місці не хочеться, і тому вона разом з чоловіком вирішила показати своїм дівчаткам іспанська сафарі-парк: там їх машину з усіх боків обступили товариські тварини. У перші ж хвилини макаки залізли на капот машини, а зебри вирішили привітатися з мандрівниками, засунувши голови у відриті вікна автомобіля.

Instagram @elenakuletskaya

Туристи також помилувалися великими слонами, які вольяжно ходять по доглянутої території:

Instagram @elenakuletskaya

На зворотному шляху з сафарі-парку Олена з родиною побачили поні, а її старша дочка тут же вирішила покататися на одному з них.

Instagram @elenakuletskaya

Мандрівники також показали шанувальникам мальовничі поля, за якими вони проїжджали, і Олена поділилася фотографіями своєї прекрасної доні в особистому блозі.

Instagram @elenakuletskaya

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by OLENA KULETSKAYA (@elenakuletskaya) on Aug 5, 2019 at 11:14pm PDT

До речі, зовсім недавно по зоопарку в Майамі провів екскурсію співак Сергій Лазарєв. Особливо його синові Микиті сподобалися леви, ведмеді, носороги – тато з сином, тигри і фламінго. Зоряний тато навіть заспівав синові пісню Олени Свиридової «Рожевий фламінго».

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 8:02pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 2, 2019 at 8:05pm PDT

Крім того, Сергій з сином погодували жирафа з рук і сфотографувалися поряд з верблюдом.

© Instagram @lazarevsergey

А маленький Микита ще й самостійно зробив фото тата з жирафами!

© Instagram @lazarevsergey
Фото на анонс: Instagram @elenakuletskaya