Лайфхак від чоловіка Нюши: як без проблем подорожувати по всьому світу з грудним малюком

746

Подорож з дітьми до року у багатьох мам викликає побоювання. Як не збити режим малюка, як і чим його годувати, як підготуватися до зміни клімату — ці та багато інших питань хвилюють молодих батьків. Чоловік Нюши Ігор Сівов переконаний, що подорож з дитиною може бути комфортним. Головне — підготуватися.

Нюша и дочьФото: Instagram @nyusha_nyusha

Нюша з сім’єю не встигли повернутися з Парижа і вже збираються в Сочі. На цей раз вони полетять до родичів.

Игорь Сивов с детьми© Instagram @igorsivovv

Малятко пари, схоже, відчуває себе в літаку також комфортно, як в стінах власного будинку. Вона супроводжує зіркових батьків у польотах з самого народження. Отець Ігор Сівов стверджує, що подорож з малюками — зовсім не подвиг. У своєму блозі він опублікував лайфхаки для молодих батьків: як літати з дітьми, щоб не зійти з розуму і не звести оточуючих.

По-перше, варто запастися часом і підлаштовувати режим малюків під свій графік, а самим бути максимально включеним у процес.

Коли у вас є час в запасі, і ви не панікуєте по 10 разів у хвилину, ваш малюк теж це відчуває і поводиться себе відчутно спокійніше на шляху в літак. Тому ми завжди заздалегідь плануємо виїзд в аеропорт…години за 2-3. Тк ми літаємо не тільки з дитиною, але і з моїми старшими, є один безпрограшний варіант: намагайтеся витрачати дитячу енергію перед польотом: будите їх не перед самим від’їздом в аеропорт, а влаштовуйте підйом разом з вами, в залі очікування не сидите в кріслах, а гуляйте, просіть віднести «ось цю листочок он у ту урну». Виконуйте ці прості правила, і в літак увійде рожевощокий і трохи зморений бандит, який, звичайно, похвилюється перед зльотом, але потім дуже швидко засне.

Нюша с мужемФото: Instagram @nyusha_nyusha

Ігор Сівов рекомендує взяти з собою термос з гарячою водою, підгузки та харчування. При зльоті і посадці варто обов’язково погодувати і попити дитини, щоб уникнути дискомфорту з вушками.

Пара досі приховує ім’я дочки. Малятку восени виповниться один рік – вона з’явилася на світ 6 листопада 2018 року в престижній клініці в Майамі.

Розумієте, це питання дуже особистий. Можу тільки сказати, що дочці дали ім’я на честь когось із родичів, – ділилася Нюша. – Вірю, що дитина хоча б частково, але повторює долю того, в честь кого названий. А я хотіла, щоб у моєї доньки була своя власна доля. Ми розглядали багато варіантів, читали про походження імен, про їх значення, враховували навіть знак зодіаку. Але хотілося подивитися дитині в очі і тоді вже остаточно вирішити. Так у підсумку і зробили.

Игорь Сивов с певица Нюша с детьми© Instagram @nysha_nysha, @igorsivovv

Нагадаємо, донька стала первістком для Нюши, у Ігоря Сивова від першого шлюбу є двоє синів, з якими він чудово спілкується. Його перша дружина не проти, щоб хлопчики спілкувалися з новою обраницею екс-коханого.

Читайте також:

  • Ранок з мамою: співачка Нюша відкрила личко доньки
  • «Я закохалася в цю крихітку»: сестра Нюши розповіла про першу зустріч з племінницею
  • Дружина Володимира Шурочкіна показала дитяче фото співачки Нюши з сестрою
Фото на анонс: © Instagram @nysha_nysha, @igorsivovv