Ласкаво просимо в казку: Олена Кулецька з чоловіком і доньками зняли новорічне відео

500

36-річна Олена Кулецька вже п’ять років перебуває у шлюбі зі Станіславом Романовським. У подружжя ростуть дві доньки: трирічна Ніка і Саша, якій влітку виповнився один рік. Зіркова мама активно веде соціальні мережі і ділиться з шанувальниками секретами краси, порадами щодо виховання дітей, а також розповідає про все, що відбувається в її житті.

До речі, на честь дня народження дочки модель опублікувала у своєму блозі рідкісні сімейні фотографії. На них зображений момент зустрічі старшої дочки Ніки з молодшою, смішні емоції обох маляток, обійми дівчаток з татом і багато іншого. Олена супроводила фотографії зворушливими словами:

І емоції практично ті ж, що і рівно рік тому: хвилююче-щемительно-слезлительные. В цей час рік тому я вже приїхала до лікаря на плановий огляд, по дорозі почавши підозрювати, що процес уже пішов, а з кабінету вирушила вже в рід блок. Щоб через кілька годин, 00:45 взяти Сашка на руки.

Младшей дочке Еле Кулецкой исполнился годик© Depositphotos, Instagram @elenakuletskaya

А вчора зіркова матуся поділилася з шанувальниками кадрами з сімейної фотосесії, влаштованого спеціально до Нового року. Модель навіть змонтувала чарівний відеоролик, на якому вона зображена разом з чоловіком та доньками.

🎁🎄❤️ А в місті починають з’являтися ялинки… ❄️

© Instagram @elenakuletskaya

View this post on Instagram

A post shared by OLENA KULETSKAYA (@elenakuletskaya) on Nov 19, 2019 at 12:57pm PST

Шанувальники прийшли в захват від казкових кадрів і залишили безліч теплих коментарів щасливої сім’ї:

Ви як у фільмі «Красуня», коли Джулія Робертс вирушила на оперу💃😍🌟

І це здорово. Чарівництво починається 🔥

І відразу новорічний настрій!♥️неймовірно красиво 🤪

До речі, дружина популярного актора Стаса Бондаренко, чарівна модель Ауріка Альохіна, також опублікувала передноворічні кадри з доньками:

Дивіться які ми тут щасливі) Це було нелегко! Міка вередувала, і заснула в машині🙆🏼♀️ хоча до студії було всього 10 хвилин! (Це було обов’язковою умовою — щоб студія була поруч🙌🏼)Ми запаслися всякими вкусняшка, взяли багато костюмчиків.. але про жах🤦🏼♀️ я переплутала час. І ми, запізнившись на півгодини, провели під камерою не більше 20 хвилин у підсумку🙁😓😥 Але у нас вийшло!

© Instagram @anksunamunk
© Instagram @anksunamunk

До речі, цього літа Олена та її чоловік відсвяткували дерев’яну весілля — 5 років у шлюбі. І в честь першої серйозної річниці зіркова мама повторила свій самий популярний сімейний знімок, на цей раз вже з двома доньками.

З нагоди п’ятирічки — ремейк нашої найпопулярнішою сімейної фотографії

Станіслав, Станіславівни та Олена. Просто Лена 👑#такИЖивем …дів… я пам’ятаю обіцянку розповісти перелетную історію з кодовою назвою «весільна». Чекаю натхнення, — заінтригувала передплатників Кулецька.

© Instagram @elenakuletskaya

Нагадаємо, реєстрація Олени і Станіслава відбулася 16 липня, проте зоряна пара вибрала інший день, щоб відзначати весільну річницю. Олена в особистому блозі пояснила, з чим це пов’язано.

Хоч ми і вирішили відзначати річницю весілля по даті штампу в паспорті — 16 липня, дата нашої весільної церемонії — сьогодні, 16 серпня.

І це ще один привід озирнутися на ці 5 років разом і сказати, що план п’ятирічки виконано і перевиконано. Люблю ❤️ — зворушливо привітала чоловіка Кулецька.

© Instagram @elenakuletskaya
Фото на анонс: Instagram @elenakuletskaya