Зваживши всі за і проти: вагітна Анастасія Решетова розповіла, буде вона годувати грудьми

933

23-річна Анастасія Решетова на початку літа розсекретила своє цікаве положення. Вона і батько майбутнього малюка, популярний виконавець та продюсер Тіматі, офіційно оголосили про вагітності в особистих блогах. З тих пір Решетова регулярно ділиться новинами про те, як проходить чарівне очікування. Єдине, що знаменитість поки приховує — це стать дитини.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

На цей раз Анастасії поділилася своїми думками про грудному вигодовуванні, від якого вона не збирається відмовлятися:

Чим ближче дата пологів, тим сильніше я озадачиваюсь важливими питаннями. Наприклад, такими як необхідність грудного вигодовування, а також неприємні наслідки після.. Звичайно, мені цікаво послухати вже досвідчених у цьому плані. І тут вже відбулися мами починають ділитися на два «табори» — за і проти. Що стосується мене, то на даний момент я збираюся годувати , якщо все піде добре. Взагалі , я людина консервативних поглядів якщо говорити про вагітність і материнство. Я не поділяю нові переконання про те, що штучні суміші повноцінно замінять молоко мами або що КС можна робити якщо на те немає показань. Все-таки, родовий процес — один з найважливіших у вашому житті і житті дитини. Тому, в ідеалі щоб це все відбувалося максимально наближене до того, як заведено Природою. Краще один раз потерпіти, але зате будеш впевнена, що зробила максимум для здоров’я малюка)

Що стосується мінусів ГВ, то вони є мінусами тільки для мами. Серед неприємних моментів є болі в грудях, застій молока, розтяжки, активне випадання волосся, тріснуті соски, сувора дієта мами , коліки у малюка. Знову ж таки , ці моменти можуть і не проявитися і тоді можна буде спокійно продовжити лактацію. Як полегшити цей процес і уникнути подібних наслідків я досконально вивчу пізніше і зможу вам розповісти про це , виходячи вже з власного досвіду . Так буде правильно!)

© Instagram @volkonskaya.reshetova

А нещодавно Анастасія Решетова розкрила незвичайне засіб від розтяжок на животі. У своєму блозі Анастасія поділилася, що на відпочинок взяла з собою масочку для обличчя і охолоджуючі патчі під очі, в її арсеналі є і патчі для живота, запобігають розтяжки. Крім того, майбутня матуся користується лікувальним маслом від розтяжок, а також планує використовувати ще і кокосове масло.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Оскільки серйозні фізичні навантаження протипоказані при вагітності, Анастасія віддає перевагу плаванню.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Нещодавно, відповідаючи на запитання передплатників, Анастасія Решетова також розповіла, що вже читає видання, присвячені материнству. За словами моделі, їй більше подобаються книги доктора Комаровського. Стать майбутнього малюка і дату пологів вона не розсекретила. Також зізналася, що для повернення в форму їй необхідно позбутися від 10 кг.

Читайте також:

  • На останньому місяці: Анастасія Решетова розповіла, скільки кілограмів набрала за вагітність
  • Анастасія Решетова спровокувала бурхливі обговорення шанувальників про стать майбутнього малюка
  • «Я відчуваю таку неймовірну зв’язок з дитиною»: Анастасія Решетова розповіла, як протікає вагітність
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova