«Любила, люблю і буду любити»: Рита Дакота розповіла про стосунки з Владом Соколовським через рік після розлучення

1846

Пройшов рік з моменту розлучення Рити Дакоти і Влада Соколовського. Пара пройшла шлях від сварок і взаємних образ до дружнього спілкування. Обом це далося нелегко, але воно того варте, адже все це заради їхньої спільної доньки.

Відносини Рити і Влада за цей рік зазнали багато змін. В останні кілька місяців пара багато часу проводила разом, вони обмінювалися повідомленнями в соцмережах і не приховували симпатію один до одного. Шанувальники і зовсім вирішили, що екс-любі вирішили возз’єднатися. Виявляється, навіть близькі люди Дакоти вирішили, що вона дала колишньому другий шанс. У зв’язку з цим Рита вирішила написати пост, в якому детально розповіла про те, що відбувається між нею і Соколовським.

Я любила, люблю і буду любити Влада Соколовського. Його вчинки по відношенню до мене і нашої сім’ї доставили мені дуже багато болю, навіть завдали справжні каліцтва, я б сказала. Оговтатися від такого, мабуть, не можна, і це мій досвід, мій багаж, який мені доведеться пронести до кінця життя. Я назавжди буду жінкою, якій люто зраджував чоловік, але це більше не «моє», я не беру на себе відповідальності за чужі травми. Я свідомо відмовилася від ролі жертви, і від ролі спасителя, і що стало найбільш цінним для мене — від ролі обвинувача.

Рита ДакотаФото: Instagram @ritadakota

Рита розповіла, що ні, вони з Владом не зійшлися знову. Але вона пишається тим фактом, що він є батьком її дочки Мії.

Я дуже рада, що Влад батько Мії, пишаюся тим, що моя копітка, багатошарова робота і скрупульозна робота над собою довжиною в рік, дозволяє мені ось так вибудовувати відносини всередині сім’ї, в прийнятті і радості.

Нагадаємо, що батьки співачки розлучилися багато років тому, і вона глибоко переживала труднощі в їх відносинах. І тому не хотіла такого ж майбутнього для своєї донечки. І дала пораду всім, хто не розуміє, чому вони з Владом налагодили стосунки і в них немає ненависті:

Як би складно не було, навчитеся одного разу відділяти людину від його вчинків. Особливо якщо у вас є спільні діти. Я це відповідально заявляю, як дитина ворогуючих півжиття батьків. Щоб відмовитися від ролі жертви і пробачити батька, мені знадобилося 10 років, щоб помирити маму і тата, ще близько двох. Тато досі не впорався з почуттям провини, а мами досі сидить ця біль і образа.

Найкраще, що ви можете зробити для своєї дитини, це не ось ці ваші круті сади, одяг, іграшки та поїздки, а тепле щире спілкування з колишнім чоловіком, без дулі в кишені, образи, болю, суперництва, претензій.

Дочь Дакоты и СоколовскогоФото: Instagram @ritadakota

Через деякий час пост був видалений. Співачка розповіла, що це не було її рішенням — вона вважає, що написала розумний, глибокий і дуже особистий текст. Виявилося, передплатники поскаржилися на нього, тому він і був заблокований.

Instagram видалив мій пост. Класний, мудрий, глибокий пост про те, чому для мене важливо зберегти дружні теплі стосунки з колишнім чоловіком і як, на мій погляд, це відбивається на нашій дочці..Мій хакер пробив зараз і каже, що прийшло дуже багато скарг, тому instagram його зніс. На жаль і ах. Мені дуже шкода, що люди скаржаться на здоровий глузд, і свій пост мені теж дуже шкода. Але найбільше мені шкода коментів. Там було дуже багато мудрості і світла..

Рита Дакота с дочерьюФото: Instagram @ritadakota

Нагадаємо, Рита Дакота і Влад Соколовський розлучилися в минулому році. Зараз пара відновила спілкування і багато часу проводить разом з дочкою Мією. Обидва поки не влаштували своє особисте життя.

Читайте також:

  • Рита Дакота: «Прости, що щаслива… без тебе»
  • Відео: дочка Рити Дакоти умилила шанувальників своєю реакцією на іграшку-свинку
  • Донька Рити Дакоти і Влада Соколовського вперше побачила пінгвінів. І це так мило!
Фото на анонс: Instagram @ritadakota, @vs20