Мама задоволена: дочка Христини Орбакайте здивувала шанувальників акробатичними елементами

1034

Кажуть, що кожному наступному дитині в сім’ї дістається менше уваги і турботи батьків. Досвідчені мами і тата нібито намагаються не навантажувати молодших дітей вивченням іноземних мов, спортом та іншими розвиваючими програмами. Але, схоже, це велика помилка. Третя дитина Крістіни Орбакайте, її єдина дочка Клавдія Земцова, то і справа освоює нові фізичні культури і мови.

Список талантів семирічної Клавдії можна перераховувати довго. Дівчинка катається блискуче на гірських лижах, грає в гольф, розмовляє на декількох мовах (з минулого року вона вчиться в школі в США), співає і грає на музичних інструментах. У доповненні до всього цього Клава ще й займається гімнастикою. І досягла в цій справі успіхів.

Читайте також:Майбутня олімпійська збірна Росії: яким видом спорту займаються діти зірок

У своєму блозі Крістіна Орбакайте продемонструвала відео, на якому дочка хвалиться талантами. Витончена Клава легко встає на руки вниз головою і також легко виходить з цієї позиції. Мама, яка, судячи з усього, і знімала ролик, залишилася дуже задоволена.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 27, 2019 at 12:09pm PDT

Клава виховується в спартанських умовах. Тато її балує, але мама тримає в їжакових руковицах і не дає їй спуску.

Буває, я закрию її в кімнатці, вона там подумає. Але зате потім як шовкова, — поділилася зірка в інтерв’ю з Наталею Синдєєва.

Кристина Орбакайте с дочерьюФото: Instagram @orbalaite_k

Шанувальники поп-виконавиці часто пишуть, що Клава схожа на свого батька. Однак варто пригадати фільм «Опудало», щоб переконатися, що малятко росте копією своєї зоряної матері.

Дочка Кристины Орбакайте похожа на маму в фильме Фото: Instagram @orbakaite_k, afisha.ru

Клавдія дуже прив’язана до своїм старшим братам Микиті й Дені. Вони бачаться рідко, так як живуть окремо (хлопчики виросли і переїхали від батьків), але всі сімейні урочистості відзначають разом. Зате зі своїми дядьком і тіткою — дітьми Алли Пугачової, Лізою і Гаррі, — вона росте пліч-о-пліч. Крістіна Орбакайте розповідала, що малюки чекають на свою родичку з нетерпінням і часто вигадують для неї сюрпризи.

Дети и внучка Аллы ПугачевойФото: Instagram @orbakaite_k

Читайте також:

  • Крістіна Орбакайте розповіла, чому завела дітям сторінки в соцмережах
  • Крістіна Орбакайте розповіла про улюблений спосіб підбадьоритися вранці
  • Весняний настрій: Крістіна Орбакайте поділилася веселим портретом з дочкою
Фото на анонс: © Instagram @orbakaite_k