«Люблю поєднувати ніжне з брутальним»: Єлизавета Боярська розповіла про своєму гардеробі

540

33-річна Єлизавета Боярська – гідна продовжувачка акторської династії Боярських, щаслива дружина актора Максима Матвєєва і мама двох чудових синів: 7-річного Андрія та 8-місячного Григорія.

Нещодавно актриса дала інтерв’ю виданню «Домашнє Вогнище», в якому розповіла про те, який одяг воліє носити. Вона зізналася, що в першу чергу цінує комфорт — з цілком зрозумілих причин:

Я дуже часто подорожую, багато їжджу в поїздах, літаю на літаках, тому важливо, щоб на мені була зручна одяг. Зазвичай це джинси або штани, які не мнуться, футболка, куртка. І теплий шарф, він може бути не на мені, а в сумці. Часто трапляються ранні рейси і я відчуваю себе незатишно, а з ним затишно і тепло. Вибираючи одяг, орієнтуюся на немнущіміся тканини, тому що речі дуже часто зберігаються у валізі.

© Instagram @lizavetabo

Однак Єлизавета іноді готова на експерименти, незважаючи на те, що воліє сірі кольори і прості фасони:

Напевно, щось подібне casual. Я люблю поєднувати ніжне з таким, брутальнішим. Наприклад, сорочку з невеликими мереживами і косуху. Єдине, що точно можу сказати, не люблю чудернацький одяг, тобто одягатися так яскраво, помітно. Мій улюблений колір — сірий, як би це не було смішно, мабуть, це моє петербурзьке пристрасть. Я люблю спокійні однотонні речі в стилі casual.

© Instagram @lizavetabo

Журналісти також дізналися про улюблені прикраси актриси. Вона зізналася, що не дуже любить сережки, і найбільше їй подобаються прості прикраси, які можна легко зняти:

Буває по‑різному. По‑перше, це дуже залежить від наряду, якщо у тебе відкрита шия, то, звичайно, проситься якась прикраса: кулон або намисто. Або якщо в тебе піднята зачіска, то можна надіти великі сережки. Мої вуха, так склалося, сережки не дуже люблять, а браслети деколи просто заважають. Взагалі, мені подобаються прикраси, які можна швидко зняти, тому що у зв’язку з професією їх постійно доводиться знімати перед зйомками або виставами. На жаль, ходити в одних і тих же не вдається.

© Instagram @lizavetabo

Хтось любить сумки, хтось- без розуму від взуття, а хтось колекціонує сукні. Боярської ж найбільше подобається вибирати верхній одяг: саме її гардеробі актриси найбільше.

Якщо дивитися на мій гардероб, то в ній переважає верхній одяг. Мені дуже подобаються різні куртки, плащі, взимку — дублянки, пуховики і так далі. Я люблю верхній одяг, мені подобається, коли вона красива. Тому що 90% часу, якщо я не на вулиці, я в костюмі на сцені, або в костюмі в кадрі, або на репетиції в дуже простий репетиційній одязі. Єдине, де я ходжу, що називається, «в людях», — це по вулиці. Тому мені хочеться мати в своєму гардеробі більше красивого верхнього одягу.

© Instagram @lizavetabo
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo