Чарівні милашки: Сергій Лазарєв продемонстрував фантастичну схожість сина й дочки

747

36-річний Сергій Лазарєв порадував передплатників особистого блогу чарівним сімейним фото. На ньому популярний виконавець тримає на руках своїх спадкоємців: 4-річного Микиту і маленьку Ганнусю. Помітно, що вся трійця у відмінному настрої.

Тато приїхав… ☀️❤️ #Лазарєви #НикитаСергеевич #АннаСергеевна #счастьемое, — прокоментував знімок знаменитість.

© Instagram @lazarevsergey

Передплатники Лазарєва прийшли до висновку — його діти ростуть копією один одного. Обидва чарівні блондинчики зі схожою формою носика і розрізу очей.

Як вони схожі милашки😍🔥👍🏻

Яка фотографія принадність

Як вони схожі один на одного😍

— ділилися своїми емоціями шанувальники Сергія Лазарєва.

Всі подробиці:Сергій Лазарєв розповів, що у нього є дочка, і вперше показав її

Нагадаємо, зірка естради відноситься до числа тих знаменитостей, хто вміє приховувати події у своєму особистому житті. Наприклад, популярний виконавець довгий час тримав у таємниці те, що є батьком чарівного хлопчика. В черговий раз Сергій Лазарєв вразив своїх шанувальників тим, що він вже двічі тато. Про спадкоємиці виконавець розповів у програмі Лєри Кудрявцевої «Секрет на мільйон».

© Instagram @lazarevsergey

Співак підтвердив, що у нього народилася дочка, яку назвали Ганною. Зоряний батько зізнався, про народження малятка знав лише близький друг і колега Влад Топалов, а також зазначив, що не був присутній на пологах, але забирав дитину з пологового будинку разом з Микитою. Донька Сергія з’явилася на світ за допомогою сурогатної матері, інформацію про яку він відмовився розголошувати.

Читайте також:Відео: Сергій Лазарєв показав синові колекцію своїх музичних нагород

За словами Лазарєва, Микита зовсім не ревнує батька до молодшої і оберігає малу Ганну:

Раніше у мене було одне сонце. А тепер у мене два сонця. І тепер я ще швидше біжу додому, ще більше радію, ще більше надихає і окрилений, – говорив зоряний батько.

© Instagram @lazarevsergey

Сергій зізнався, що приховував народження дочки, як колись і поява сина, з метою захистити малюків від уваги преси та фанів.

Чекаємо гарних новин про спадкоємців Сергія Лазарєва!

Фото на анонс: Instagram @lazarevsergey