Любов Толкаліна захопила передплатників знімком, на якому їй 17 років

516

41-річна актриса театру і кіно Любов Толкаліна відноситься до числа тих жінок, які можуть з гордістю демонструвати свої архівні фото, так і нинішні. І всі вони будуть збирати захоплені відгуки шанувальників.

Читайте також:Вражає! Любов Толкаліна показала складна вправа для живота з арсеналу йогів

У день свого професійного свята популярна актриса продемонструвала знімок 24-річної давності. На фото майбутньої знаменитості 17 років і воно неймовірно дорого Толкалиной:

Це мої перші фотопроби. Вдік 1995.

© Instagram @tolkalinaliuba

Шанувальники творчості артистки прийшли до висновку, що Любов Толкаліна і зараз виглядає як в юності:

Глазааааа потонути можна💚

Майже не змінилася!!!👏👍

Дуже класне фото!Красива Ви дівчина дуже талановита і розумна!

Ви майже не змінилися, тільки щічок дитячих тепер немає! Ви прекрасні, ЖІНКА, в кіно, таких як Ви одиниці!!! Спасибі, і снимайтесь в кіно частіше, надихаючи нас!!!

Ви зовсім не змінюєтеся, в чому секрет? Дівчина без віку!

І дійсно, Любов Толкаліна, мама чарівної 18-річної дочки Марії – володарка завзятих очей і струнких форм. Знаменитість не приховує, що радіє життю і та відповідає їй взаємністю. Може бути, в цьому і є секрет молодості?

© Instagram @tolkalinaliuba

Актриса раніше розповідала в інтерв’ю, як їй вдається зберігати красу і бадьорість:

Особисто в моєму арсеналі засобів для підтримки свіжості і привабливості немає нічого надприродного. Я вірю у масаж і сон. На відпочинку люблю обгортання. Але найкраще тримає в тонусі — і красу, і душу — адреналін. Замість салону краси рекомендую всім піти потанцювати. Під час танців, так само як і в момент виконання дихальних вправ, відомих своїм лікувальним ефектом, кров насичується киснем. Це дуже добре лікує і тіло, і душу. Так кажуть мудреці.

Якщо чесно, то я не вважаю себе красивою. Взагалі, краса — поняття відносне. Мені здається, краса — це все, що пов’язано з огнедышанием. Якщо є всередині людини згарище і від нього буквально «пахне багаттям», то в ньому є краса.

Читайте також:Любов Толкаліна поділилася секретом, як зробити розкішний літній селфи

Нагадаємо, своїми архівними фото з перших кінопроб раніше ділилися і інші визнані красуні російського кіно. Приміром, Ольга Кабо публікувала в особистому блозі серію фотографій з першого фільму: тоді їй було всього 15 років.

© Instagram @kabo_olga

І Альона Хмельницька демонструвала шанувальникам, як виглядала, коли була молодшою своєї старшої дочки. Актриса публікувала фото з проб на роль Тетяни Ларіної в картині за знаменитим твором Олександра Сергійовича Пушкіна «Євгеній Онєгін».

А ви змінилися з того віку, коли вам було 15-17 років?

Фото на анонс: Instagram @tolkalinaliuba