Любов Толкаліна поділилася секретом, як зробити розкішний літній селфи

1261

41-річна Любов Толкаліна– володарка струнких форм. Знаменитість ними явно пишається. А ще вона робить розкішні знімки, то і справа що демонструють фігуру. Особливо гарні фотографії на тлі літньої природи.

Читайте також:Тростиночки: дочка Любові Толкалиной гнучка, як і мама

Цікава деталь – для кадрів Толкаліна використовує дзеркала різної форми і розміру. Вони і є тією самою родзинкою її селфи на тлі природи…

Любовь Толкалина учит делать летнее селфи© Instagram @tolkalinaliuba

Розкішні знімки знаменитість назвала «польовим романом». І навіть поділилася цікавою історією про те, як був зроблений один з кадрів:

Це поле ніколи не бачило свого відображення… це несправедливо, подумала я. Адже воно дуже гарне. і змінює колір, як море… тепер з цим покінчено.

Любовь Толкалина учит делать летнее селфи© Instagram @tolkalinaliuba

Шанувальників актриси захопив її креатив.

Це відкриття в області селфи

Фантазії немає меж.🌸

Гарна ідея для фото 👍

Були і ті, хто поцікавилися: «Можна взяти ідею собі для фото?». На це Любов Толкаліна відповіла: «Завжди».

Любовь Толкалина© Instagram @tolkalinaliuba

Цікавив передплатників знаменитості і питання про те, як їй вдається зберігати форму. Актриса не вважає це секретом і розповідає в інтерв’ю.

Особисто в моєму арсеналі засобів для підтримки свіжості і привабливості немає нічого надприродного. Я вірю у масаж і сон. На відпочинку люблю обгортання. Але найкраще тримає в тонусі — і красу, і душу — адреналін. Замість салону краси рекомендую всім піти потанцювати. Під час танців, так само як і в момент виконання дихальних вправ, відомих своїм лікувальним ефектом, кров насичується киснем. Це дуже добре лікує і тіло, і душу. Так кажуть мудреці.

Якщо чесно, то я не вважаю себе красивою. Взагалі, краса — поняття відносне. Мені здається, краса — це все, що пов’язано з огнедышанием. Якщо є всередині людини згарище і від нього буквально «пахне багаттям», то в ньому є краса.

Любовь Толкалина с дочкой Марией Кончаловской© Instagram @tolkalinaliuba

Нагадаємо, Любов Толкаліна – мама 18-річної Маріі, народженої у відносинах з режисером Єгором Кончаловським. Дівчина – талановита художниця і дизайнер. Про це раніше розповідала артистка, опублікувавши знімок, на якому вона з донькою були одягнені в однакові свитшоты.

Відома річ, з дітьми так — тільки відвернешся, вони вже самовиражаються! За що і любимо їх безмірно і підтримуємо у всьому! Маша презентує другу річ з «крилатою колекції» Марії ангелів…. тепер в чорному і золотому сяйві. її унікальна графіка, прихильницею якої я є з самого її дитинства уже підкорила багатьох…у кого є білі свитшоты… тепер ловіть нову ідею!

Любовь Толкалина с дочкой Марией Кончаловской© Instagram @welcometomaria

А вам подобається ідея Любові Толкалиной з дзеркалами для красивих селфи?

Читайте також:

  • Казкові птахи: Любов Толкаліна з донькою вразили шанувальників на відкриття ММКФ
  • Справжня принцеса: Любов Толкаліна показала, як виглядала в 11 років
  • Італійські канікули: Любов Толкаліна влаштувала собі неймовірний відпустку
Фото на анонс: особистий блог зірки