Літні прогулянки: Юлія Ковальчук поділилася рідкісним знімком з дочкою

422

38-річний Олексій Чумаков та 36-річна Юлія Ковальчук – одна з найбільш закритих і міцних пар вітчизняного шоу-бізнесу. Подружжя вже більше п’яти років живуть у щасливому шлюбі і виховують дочку Амелію, якій у жовтні буде два роки. Музиканти рідко розповідають про спадкоємиці і ще рідше діляться її фотографіями в соцмережах. Шанувальники досі не знають, на кого більше схожа дівчинка і як вона виглядає.

Зараз Юлія з сім’єю перебуває на відпочинку, звідки ділиться тільки своїми знімками. Проте сьогодні вона – на радість шанувальникам – розповіла про те, як проходить її відпустку матусі і навіть виклала фото з коляскою, в якій спить її донечка.

Ласкаво просимо у світ відпочинку матусь, а точніше його відсутність😂😂😂. Встигаю: погодувати сніданком, поснідати разом, дійти до пляжу, приготувати кашу з піску, піти з пляжу, пообідати, погратися, погуляти, повечеряти, укласти спатки)! Не встигаю все, що роблять на відпочинку…))) але це все одно неймовірне щастя🥰

© Instagram @juliakovalchuk

Шанувальникам вже не терпиться побачити знімки малятка, і вони залишають під постом численні коментарі з проханнями, а деякі просто розповідають про свій досвід відпочинку з дітьми:

Цікаво,на кого схожа ваша дочка! Напевно,на папу😍

😊 Як знайомо!🌺

Насолоджуйтесь, Юля🤗це так швидко пролітає….🌸

Співачка Ханна також не показувала обличчя своєї спадкоємиці дуже довгий час, і зовсім недавно вона вперше показала дитину, чим викликала бурхливі обговорення фанатів. Вони прийшли до висновку, що дівчинка – копія свого знаменитого тата. А сьогодні співачка поділилася чудовим родинним кадром з недавнього відпустки і розповіла про те, що дівчинка підросла і у неї змінюється характер, причому не в кращу сторону.

Від «принцеси» не залишилося і сліду))) маленька зефирка перетворилася в Боса🤣🤣🤣. Я, звичайно, намагаюся як заперечувати, але враховуючи батьківську підтримку, все це безрезультатно, — розповіла молода матуся.

© Instagram @offi_hanna

До речі, Юлія і Олексій розповідали про підготовку до батьківства у програмі «Андрій Малахов. Прямий ефір». Подружжя запросили журналістів в свій будинок у селищі «Княже Озеро» на Новій Ризі і розповіли, що спочатку будували його для себе. Дізнавшись, що в їхній родині буде поповнення, артисти багато переробили. У підсумку 54 кв. метри простору належить одній доньці.

© Instagram @juliakovalchuk

Зіркова мама говорила і про те, що вперше побачила ім’я дочки уві сні.

Вона правда приснилася мені…коли була ще маааленькой точечкой в моєму животі…хіба можна знайти пояснення таким божественним снам…ми просто вже тоді знали, що нашу дівчинку зватимуть Амелія, хоч і підлога ще не був відомий.

© Instagram @juliakovalchuk

Артисти вже встигли охрестити свою дочку. Хрещеними батьками стали Євгенія Корольова, близька подруга Юлії, і друг сім’ї, популярний співак Сосо Павліашвілі.

Фото на анонс: особистий блог зірки.