Майстер перевтілень: Світлана Лобода поділилася рідкісними кадрами зі старшою донькою

707

36-річна Світлана Лобода – одна з найбільш привабливих і популярних співачок в російському шоу-бізнесі. Світлана будує успішну сольну кар’єру і відмінно поєднує її з головною роллю у своєму житті – роллю мами. Вона виховує двох чарівних дочок: батьком старшої, 7-річної Євангеліни, став колишній коханий зірки, танцюрист Андрій Цар. Ім’я папи молодшої дочки, однорічною Тільди, вокалістка приховує, але журналісти багатьох ЗМІ стверджують, що їм є лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

© Instagram @lobodaofficial

Зіркова мама ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і вкрай рідко ділиться сімейними фотографіями в особистому блозі. Старшу доньку співачка не приховує, а от молодшу поки не показує пресі і шанувальникам. На всіх доступних знімках Тільда знята зі спини.

© Instagram @lobodaofficial

Читайте також:Світлана Лобода погодила ім’я молодшої доньки з її батьком

У ці вихідні зіркова матуся порадувала передплатників свого блогу і опублікувала серію рідкісних і дуже красивих кадрів з підрослими Євою.

© Instagram @lobodaofficial

Шанувальники дякують улюблену співачку за те, що ділиться сімейними кадрами, і відзначають, що Євангеліна з віком все більше стає схожа на свою знамениту маму.

© Instagram @lobodaofficial

Про старшої дочки Світлани відомо, що вона росте доброю і розумною дівчинкою. Єва обожнює мамин репертуар і з задоволенням співає її пісні і влаштовує імпровізовані вистави. Вона займається академічним співом і освоює фортепіано. Крім того, зоряна спадкоємиця робить успіхи у вивченні англійської мови. А минулої осені Світлана чимало здивувала шанувальників, зізнавшись, що дівчинка мріє вивчати арабську мову.

View this post on Instagram

A post shared by LOBODA (@lobodaofficial) on Aug 21, 2019 at 4:45am PDT

Читайте також:Світлана Лобода розповіла, чим захоплюється її донька

Крім того, нещодавно співачка дала відверте інтерв’ю Ксенії Собчак і зізналася, що Євангеліна не ходить в школу і знаходиться на домашньому навчанні. Світлана багато подорожує по світу і не хоче розлучатися з доньками.

Вона комунікабельна і постійно в контакті з дітьми. Ми весь час мандруємо: в якийсь момент я захотіла пожити в Америці 6 місяців, а зараз є думки пожити в Португалії. Мої діти не вимагають нічого: Єві добре там, де я. А дитині важливо, щоб її годували. За останній час найбільше проводжу в літаках, — пояснила Лобода.

До речі, найбільш часте запитання, яке задають Світлані — це як їй вдається так швидко приходити у форму після пологів. За словами співачки, і під час першої, і під час другої вагітності вона набрала всього 8 кілограмів, які швидко пішли завдяки конституції і багаторічним тренуванням. Всього через 10 днів після других пологів Світлана вже виступала на премії «МУЗ ТВ».

© Instagram @lobodaofficial

Також двічі мама виступає на підтримку грудного вигодовування і вважає цей етап є дуже важливим для здоров’я дитини.

Мене точно можна назвати фанатичною мамою. Єву я годувала до півроку, при цьому постійно гастролювала і передавала грудне молоко посилками з різних точок світу. Це був непростий час, і зараз воно повторюється. Знаючи мій жорсткий графік, бачачи, що у мене з кінця червня гастролі, близькі вмовляють відмовитися від годування, перейти на штучне вигодовування. Але я проти. Буду це робити як можна довше. Неважливо, чим ти займаєшся, яка в тебе професія й наскільки ти зайнятий. Важливо лише те, що в перші місяці життя мама повинна передати імунітет своїй дитині, — впевнена знаменитість.

Фото на анонс: Instagram @lobodaofficial