Макѕим показала шрам на шиї, який залишився у неї після апарату швл

226

Співачка макѕим недавно пережила страшне — вона довгий час боролася з коронавірусом, який мало не зруйнував її організм, була в комі. Життя артистки в той нелегкий час лікарі підтримували апаратами швл і екмо. Ніхто вже і не вірив, що марина максимова зможе видертися і перемогти хворобу, проте сталося диво — дівчина не тільки вийшла з коми і змогла функціонувати самостійно, але і повернулася до колишнього повноцінного життя!

Нещодавно, наприклад, макѕим знялася в дуже ніжній і елегантній фотосесії. У instagram співачка виклала кілька знімків. І на них чітко відео великий шрам, який з’явився на горлі після лікування. Цікаво, що артистка не прикрила шрам ні хусткою, ні прикрасою. Мабуть, марина абсолютно не соромиться своєї «мітки» і несе її з гордістю, як нагадування про те, що їй довелося пережити.

Нагадаємо, макѕим була госпіталізована на початку літа. Перед цим артистка приїхала в столицю татарстану — місто казань.

Наприкінці червня у неї діагностували 75-відсоткове ураження легень. Марину перевели в групу кт–4, до якої відносять covid-пацієнтів з найбільшою площею ураження легень.

» мало що можу розповісти про ці події, тому що в instagram за мене вже писали мої помічники. Температура була 40, хоча я не вимірювала, але вже я приїхала в казань і була дуже висока температура», — розповіла макѕим в інтерв’ю ксенії собчак.

У казані співачка зробила кілька плр-тестів, але коронавірус вони так і не виявили. Це ж сталося і після госпіталізації. «я думала, що це проста застуда. У мене великий колектив, і буває так, що у когось нежить, хтось там ногу зламав, але ми все одно виходимо на сцену і робимо»,-поділилася марина.

Арістку в результаті ввели в штучну кому, в якій вона пролежала більше місяця. Підтримувати життя марини допомагали апарати швл і екмо.

Коли співачку вивели з стан коми, вона сказала лікарям, що, за її відчуттями, пролежала в лікарні всього пару днів. «я не могла повірити, що минуло більше місяця. Зараз я як і раніше дуже слабка, коли намагаюся ходити, починаються сильні запаморочення. Але я сподіваюся, що незабаром зможу опинитися вдома, щоб обійняти свою сім’ю», — написала артистка в instagram.

Співачка також заявила, що коронавірус викликав у неї ускладнення, тому лікарям практично на ходу доводилося міняти стратегію лікування. Доводилося щодня міняти стратегію лікування, щоб її врятувати.

123…12

Співачка народилася в столиці татарстану в звичайній родині

дивитися галерею