Маленька модниця: Олена Пермінова поділилася веселим відео з донькою, яка хоче бути, як мама

1118

32-річна топ-модель і дружина російського підприємця Олександра Лебедєва встигає вести насичене світське життя, займатися благодійністю і виховувати трьох чудових дітей: 9-річного Микиту, 7-річного Єгора і 5-річну дочку Аріну.

МЗвездная мама обожнює своїх дітей і намагається їх радувати. У квітні – на день народження єдиної спадкоємиці – щасливі батьки влаштували малятку грандіозне свято:

Нашій маленькій пухнастиків сьогодні виповнилося цілих 5 років!!! Ви б тільки знали, як ми про неї мріяли💕 Наша улюблена донечка так змінилася за ці роки, незмінним залишився тільки обожнюваний нею рожевий колір 💓 Кожен день, кожну мить, склеєні з її посмішок, радості, безтурботного щастя — то заради чого безперечно хочеться жити, – зворушливо підписала відео з іменинницею Пермінова.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on Apr 7, 2019 at 8:35am PDT

Варто відзначити, що Аріша росте не по днях, а по годинах, і вона вже стала справжньою модницею. Сьогодні в особистому блозі Пермінової з’явилося забавне відео: поки Олена не бачить, її дочка, яка, судячи з усього, хоче піти по її стопах, взяла мамину косметику і закрилася у ванній. Макіяж вийшов незвичайним, адже найбільше уваги юна б’юті-блогер приділила скул, щедро покривши їх рум’янами. Ну і як же обійтися без маминої взуття? Дивіться самі!

Маленька модниця вже наступає мені на п’яти 👣👠💄, – підписала ролик модель.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Perminova (@lenaperminova) on Aug 26, 2019 at 11:39pm PDT

Прихильники залишилися в захваті від цих кумедних кадрів, поділившись в коментарях своїми емоціями:

Коли моя дівчинка виросте до віку, коли їй буде цікава косметика, куплю їй все, що вона захоче і навчу фарбуватися 😍 чекаю цього моменту))

😂😂Класно знати наперед що мене жде

Яке затишне містечко знайшла вона собі😁

Варто відзначити, що зіркова матуся з задоволенням ділиться сімейними знімками і новинами про своїх спадкоємців, а іноді Олена навіть відповідає на найцікавіші, на її думку, питання. Так, зовсім нещодавно вона розповіла про свої стосунки з чоловіком: різниця у віці між Оленою та її чоловіком – 27 років. Проте вона не вважає це проблемою.

Повірте, якщо є хімія, якщо є любов, то вік не має ніякого значення, – вважає Пермінова.

На її думку, секрет довгих сімейних стосунків у тому, щоб вміти чути і поважати один одного, підтримувати і мати спільні інтереси. Нагадаємо, Олена Пермінова і Олександр Лебедєв познайомилися в 2004 році і з тих пір не розлучаються.

Елена Перминова и Александр Лебедев© Instagram @lenaperminova

До речі, в розмові з шанувальниками Олена поділилася архівними сімейними знімком її чоловіка Олександра. І дивлячись на фото Лебедєва в дитинстві, можна сміливо стверджувати, що син Єгор – його копія!

© Instagram @lenaperminova

Відповідаючи на питання, сувора вона мама чи все ж мама-друг, Олена зізнається, що одне іншому не заважає і все залежить від обставин.

Багатьох цікавило питання про ставлення Олени до дитячих щеплень. Знаменита матуся запевняє, що всі її спадкоємці щеплені і просить звертати увагу на те, де був проведений препарат, а також нагадує, що на момент щеплення дитина повинна бути абсолютно здоровий. Наостанок Пермінова зізналася, що дуже хоче четвертого дитини.

Дети Елены Перминовой© Instagram @lenaperminova
Фото на анонс: Instagram @lenaperminova