Маленька принцеса: донька Ірини Слуцької пофарбувала волосся в фантазійний колір

1012

40-річна Ірина Слуцька – активний користувач соцмереж. В особистому блозі співачка і телеведуча часто ділиться новинами зі свого життя і розповідає про дітей – 11-річного Артема і 8-річної Варварі.

Незважаючи на те, що Ірина Слуцька офіційно закінчила спортивну кар’єру в 2006 році, вона не розлучилася з льодом. Олімпійська чемпіонка стала учасницею і ведучою популярних телевізійних льодових шоу, а ще вона тренує доньку Варвару, яка займається фігурним катанням, так і син Артем зростає спортивним хлопцем і грає в хокей.

© Instagram @slutskayaofficial

Судячи з особистого блогу фігуристки, вона дуже любить балувати своїх дітей і проводить з ними багато часу. Вчора на її сторінці, наприклад, з’явилося фото дочки з пофарбованими в рожевий колір волоссям:

Вчора моя молодша ( звичайно з дозволу мами) пофарбувала волосся у ніжно-рожевий колір. Засмутилася, що не яскраво. Мені здається вийшло сучасно і елегантно) мода, мати її, і нікуди не дінешся)

© Instagram @slutskayaofficial

Вона поцікавилася у шанувальників:

Як вважаєте, моїм дітям пощастило, що мама слідує тенденціям моди і дозволяє такі експерименти, або для дитини такі захоплення ще рановаты?

Думки читачів особистого блогу спортсменки розділилися, деяким здалося, що проводити експерименти з волоссям ще рано:

Мені, здається, зарано 😁 просто з-за того, що для волосся шкідливо))) але в наш час, все важче відмовити від чогось такого)))

Доброго ранку Ірина мою думку дуже зарано, шкода псувати волосся 😄😄а так красиво вийшло👍👍👍

Однак більшість шанувальників оцінили старання люблячої матусі, а деякі навіть поділилися своїм досвідом:

Мама молодець👍👍👍 моя донька теж спробувала. Тільки ми в три тони пофарбували.

Моя дочка після восьмого класу попросила зробити пірсинг в носі, я відповіла -роби! Тому що дозволила вистачило на пару місяців! 😁Так надходила з усіма трьома… в розумних межах можна… 😁

Я вважаю, що не рано. Я теж в цьому віці фарбувала волосся тушшю для волосся) Якщо забороняти, то нічого доброго не вийде.

Незважаючи на ніжний вік, Варя вже дає інтерв’ю. Наприклад, видання «StarHit» вона розповіла, як проводить свій вільний час і яку роль в її житті відіграє фігурне катання. Вона дуже серйозно і відповідально ставиться до шкільних занять і, звичайно, до тренувань з фігурного катання. За словами дівчинки, вона ще жодного разу не пропустила тренування.

Фігурне катання — це моє. З легкістю стрибаю і пробігаю, а ось обертатися не дуже виходить. Вперше з мамою вийшла на лід у чотири рочки в шоу в Америці, — розповідає Варя.

© Instagram @slutskayaofficial

Варя зізнається, що мама хоч іноді й ділиться з нею секретами олімпійських перемог, але не тренує її постійно, так як дуже переживає за дочку і у неї не вистачає нервів. У вільний від навчання та спорту час дівчинка любить щось майструвати, ліпити і малювати. Крім того, у Вари є домашні обов’язки. Виявляється, вона непогано готує, смажить млинці і може нагодувати обідом старшого брата, коли нікого немає вдома.

© Instagram @slutskayaofficial

До речі, наприкінці минулого року Слуцька поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: в її родині поповнення! Виявилося, що чоловік подарував спортсменці трьох кошенят різного забарвлення. В одній із соціальних мереж знаменитість розмістила дві фотографії, на яких вона разом з сином позує разом з маленькими пухнатими грудочками.

Не можу не поділитися радістю! Чоловік мені зробив подарунок!))) Руденький, сіренький і чорненький) Тепер весело!))) Чорненького діти назвали Васьком! Ще двох думають) Так що, я тепер і собачниця і любительці кішок і курятница! Чоловік ще козу хоче. Це що, я тоді буду козлятницей? Або козлятой? Або? Є варіанти???? Хто смішніше?))) – з іронією написала в своєму блозі зірка.

© Instagram @slutskayaofficial
Фото на анонс: особистий блог зірки.