Маленька хуліганка: чоловік Глюкози зворушливо привітав молодшу дочку з днем народження

632

Співачка Глюкоза та її чоловік Олександр Чистяков виховую двох дочок: 11-річну Ліду і Віру, якій сьогодні виповнилося 8 років. На честь цієї події чоловік співачки опублікував знімок дорослої доньки і супроводив його теплим привітанням:

© Instagram @chistrus

З днем народження, моя маленька хуліганка з величезним серцем! 8 років (!) Будь ласка, не квапся дорослішати.

Шанувальники приєдналися до привітань і залишили у коментарях багато теплих побажань:

З днем народження, Вірочка!

© Instagram @chistrus

Прекрасні слова батька до дочки. Вітаємо вашу сім’ю від душі!

З Днем Народження вашого Ангела! Всього самого доброго і світлого!

З Днем Народження, Вірочку! Здоров’я всій родині!🎉🎉🎉🎉

© Instagram @chistrus

До речі, Глюкоза і Олександр виховують дітей у строгості. Два роки тому артистка навіть відмовлялася купувати спадкоємицям смартфони.

На даний момент у моїх дітей немає телефонів. Думаю, вони з’являться у них років в 12, не раніше. Поспішати тут не потрібно. Дівчатка повинні пожити в дитинстві, пограти, пізнати справжнє спілкування. Я боюся, що, як тільки у них з’являться телефони, вони тут же в них встромити і втратять інтерес до навколишнього життя, — розповіла про свою принципову позицію Наталія журналістам видання «Телепрограма».

© Instagram @glukozamusic

Проте користуватися Інтернетом Чистякова дочкам не забороняє. Якщо їх щось цікавить, вони можуть включити комп’ютер і подивитися. Але в основному дівчатка грають у квача, хованки, роблять підробки, малюють, танцюють, ліплять. І Глюкоза дуже цим пишається!

Фото на анонс: особистий блог зірки