Маленький моряк: син Шарлотта Казірагі зростає її копією

931

На весільній церемонії 32-літньої Шарлотти Казірагі 38-річного французького продюсера Дмитра Рассама, яка відбулася 1 червня в Палаццо Грімальді, гості урочистості були підкорені не тільки нареченою. А адже вона була чарівна в сукню з бантиками сріблясто-кремового кольору від Saint Laurent, а потім і в білій сукні від Chanel з графічним декольте.

Детальніше:Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

Свадьба Шарлотты Казираги и Дмитрия Рассама© Instagram @eugeniagaravani

Запрошені на весілля змогли побачити чудесного малюка, сина новоспеченої пари – крихітку Балтазара, який народився в жовтні минулого року. Хлопчик був одягнений в «матроски» і виглядав мимимишно, втім, як і всі малюки в цьому віці.

Свадьба Шарлотты Казираги и Дмитрия Рассама© Instagram @eugeniagaravani

А напередодні церемонії одруження батьків хлопчика охрестили в каплиці Святого Іоанна Хрестителя княжого палацу в Монако.

Крестины сына Шарлотты Казираги© Instagram @madameei

Користувачі Мережі порівняли фотографію маленького Балтазара з архівним знімком його знаменитої матусі. І виявилося, що малюк дуже схожий на Шарлоту Казірагі. Нинішня розкішна красуня в дитинстві була гарненькою білявкою з пухкими щічками і губками. Балтазар зараз теж блондин, на відміну від свого тата. Однак невідомо, чи збереже дитина світлий колір волосся, як брати Шарлотти чи він зміниться на більш темний відтінок природним чином.

Сын Шарлотты Казираги похож на нее в детстве© Instagram @eugeniagaravani

Зазначимо, що на відміну від своєї серйозної мами (а на дитячому фото вона така), Балтазар виглядає дуже позитивним малюком. Переконані, що в день весілля батьків він теж чудово веселився.

У тому, що на даний момент у малюка сильніше мамині риси, говорять і колишні знімки, зроблені півроку тому, коли Балтазара було два місяці. Вже зараз можна говорити, що у хлопчика мамині вушка, очі, брови і та ж форма носа.

Шарлотта Казираги с сыном Бальтазаром© Instagram @madameei

А ваш малюк схожий на маму чи на тата?

Читайте також:

  • Сама ніжність: Шарлотта Казірагі з новонародженим сином
  • Як у Піппи Міддлтон: принцеса Монако вибрала коляску для новонародженого сина
  • Лелека вже в дорозі: в королівської сім’ї Монако буде ще один малюк?
Фото на анонс: © Instagram @vestiticerimonia, @eugeniagaravani, @god_save_the_queenelizabeth