На одну особу: Оскар Кучера показав старшого сина

570

Оскар Кучера – щасливий багатодітний батько. Особистий блог популярного артиста наповнений фото і відео з синами і донькою. Передплатники знаменитості регулярно порівнюють, на кого з батьків схожа дітвора.

Читайте також:12 років шлюбу: Оскар Кучера зворушливо привітав дружину

Після того, як актор поділився фотографією з 15-річним первістком Олександром, передплатники знаменитості поспішили відзначити їх вражаючу схожість:

А син то Ваша копія 😁

А ви з сином схожі!👍 Посмішки однакові)

© Instagram @oskarkuchera

Нагадаємо, Олександр народився у 2004 році в другому шлюбі артиста з переможницею конкурсу краси Майєю Маркової. Цей союз тривав чотири роки: Оскар і Майя одружилися в 2002 році, а в 2006-му вже розлучилися. Про первістка його тато розповідає з гордістю:

Самий старший син Олександр — артист, багато років служить в дитячому музичному театрі. Зараз грає в телевізійному серіалі головну роль, і повірте, я жодного разу йому в цьому сенсі не допомагав, він сам все робить. Можу сказати, що він дійсно хлопець здатний і в нього це непогано виходить.

Нагадаємо, нещодавно на світ з’явився п’ятий дитина Оскара Кучери. 9 липня він та його дружина Юлія стали батьками сина, ім’я якого поки не розкривають. До речі, знаменитий батько вважає, що малюк найбільше схожий на старшого брата Сашка. Також подружжя виховує спільних дітей Олександра, Данила і Алісію.

© Instagram @oskarkuchera

Оскар Кучера не приховує: він радий тому, що в родині багато дітей. Підкреслює, що це і велика відповідальність. Про це артист розповів у своєму блозі:

Я сьогодні натрапив на посаду: навіщо народжувати багато дітей?

Це питання досить важливе і його повинен поставити себе той, хто дозрів для створення сім’ї. Кожен повинен відповісти собі: чого він хоче народжувати дітей? Якщо тільки для підвищення демографічної ситуації в нашій країні або для реалізації власних нездійснених надій через дитину, то це неправильна мотивація. По-перше, перед прийняттям рішення народити багато дітей, потрібно оцінити своє фінансове становище: чи ти зможеш гідно забезпечити сім’ю. При цьому необхідно враховувати різні фактори, такі як житлові умови, якість життя, і не забувати про ризики, такі як втрата роботи, раптова хвороба, інфляція, в кінці кінців.

По-друге, не можна забувати і про психологічні аспекти. Чим більше дітей в родині, тим важче приділяти кожній дитині особистий час. А адже психологи радять проводити однакову кількість часу з кожною дитиною. Якщо батьки працюють і мають свої захоплення — це класно, але часу на спілкування з дітьми може залишатися недостатньо.

Також якщо в сім’ї між чоловіком і дружиною погані взаємини, любов і взаємоповага йдуть на спад, народжувати дітей не варто. У такій ситуації народження дітей не поліпшить ситуацію і сім’я все одно одно чи пізно розпадеться.

Я думаю, кожна людина повинна прийняти сам для себе рішення: скільки дітей вона хоче. У цьому важливому питанні не можна безвідповідально покладатися на долю або слухати оточуючих Якщо у адекватної людини не лежить душа до великої кількості діток або він не впевнений в своїх силах, то він і не буде їх заводити. А якщо і чоловік і дружина хочуть велику та щасливу родину і вірять в свої сили, то залишається тільки побажати їм удачі!

Діти – це гордість і неймовірна радість, а також це шалений щоденна праця. Але можу сказати одне, діти – це та сама любов, заради якої варто жити. Хто не зазнав такої любові, той не пізнав життя.

© Instagram @oskarkuchera

А ви хотіли б стати багатодітною мамою? Або вже є нею?

Фото на анонс: Instagram @oskarkuchera