Мама Сергія Лазарєва показала фото з випускного його племінниці

955

Мама популярного співака Сергія Лазарєва, Валентина Вікторівна, – активний користувач соцмереж і регулярно наповнює свій особистий блог сімейними знімками і кадрами з подорожей.

Днями вона показала серію фотографій з випускного своєї внучки, 15-річної Аліни. Нагадаємо, що у Сергія був старший брат Павло, який трагічно загинув в 2015 році. Аліна – його донька і її вихованням займається бабуся.

View this post on Instagram

A post shared by Valentina (@tinalazareva) on Jan 24, 2019 at 8:59pm PST

І нехай на вулиці дощ і не дуже тепло, атмосфера у молоді тепла і сонячна. Дорогі наші хлопці, нехай цей день буде веселим і незабутнім. Хай тепло ваших сердець і молода енергія зігріє вас на вашому святі, – зворушливо підписала кадри Валентина Вікторівна.

Выпускной племянницы Сергея Лазарева© Instagram @tinalazareva

Шанувальники прийшли в захват від чудових кадрів і залишають теплі побажання всій родині співака, а також компліменти його сестрі Аліні і вітають її з закінченням школи.

Які вони всі щасливі! Попереду у них все життя і стільки всього цікавого! А Аліна стала просто чарівною красунею

Аліна справжня леді. Розумниця, красуня. Успіхів, удачі!!!!!

Вітаю!!! Щастя Аліні, удачі, світлого майбутнього!

До речі, Сергій теж привітав Аліну з успішним закінченням 9 класу.

Моя красуня племінник Алінка сьогодні отримала атестат за 9 класів на 4 і 5 !! Розумниця, красуня, трудяга!!! Ми тобою всі дуже пишаємося, – написав співак у особистому блозі.

Мама Сергея Лазарева с внучкой Алиной© Instagram @lazarevsergey

За словами мами співака, він обожнює племінниці, любить її балувати і практично замінив їй батька.

Більше всіх Алінку балує дядько Сергій. Привозить їй з гастролей з різних міст і країн речі валізами. Красиві, але не брендові. Кажу їй: «Головне – щоб у голові бренд був!», – з посмішкою розповіла вона в одному з інтерв’ю.

До речі, Аліна зростає творчої дівчинкою і мріє піти по стопах свого відомого дядька. У 2015 році вона пройшла кастинг в дитячий ансамбль «Непосиди», де свого часу починав кар’єру Лазарєв. Аліна не користувалася зв’язками дядька і пройшла кастинг на загальних підставах. За словами Валентини Вікторівни, Сергій строго стежить за розвитком музичної кар’єри Аліни і завжди радий допомогти порадою або вказати на помилки.

Сергей Лазарев с племянницей© Instagram @alinkalazer

Нагадаємо, що у Сергія Лазареа також підростає 5-річний син Микита, якого артист в декількох років приховував від громадськості та журналістів. Хлопчик росте дуже милим і творчою дитиною, а його зоряний батько намагається провести з нею кожну вільну хвилину.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Apr 1, 2019 at 12:06am PDT

Читайте також:

  • Весь в тата: 5-річний син Сергія Лазарєва заспівав веселу пісеньку
  • Прощай школа, здрастуй армія: Денис Клявер показав відео з випускного у старшого сина
  • Регіна Тодоренко опублікувала фото з випускного в школі
Фото на анонс: © Instagram @lazarevsergey, @tinalazareva