Мама, тато і малюк: Анастасія Шубская поділилася чудовим родинним кадром з відпустки

843

У серпні минулого року 25-річна Анастасія Шубская і 33-річний Олександр Овечкін вперше стали батьками. У них народився син, якого назвали Сергієм. Зіркова матуся часто радує шанувальників новинами про сина і зворушливими сімейними фотографіями.

Так, днями Анастасія показала, як Сергійко навчився повзати, а також похвалилася, що малюк вже самостійно варто. Прихильники впевнені, що зовсім скоро Овечкін-молодший зробить свої перші кроки, а його матуся обов’язково зніме відео і поділиться ним в особистому блозі.

Читайте також:Анастасія Шубская показала першу зустріч свого сина з прадідусем

Зараз дружне сімейство Овечкіних разом з сестрами Анастасії та їх дітьми, які відпочивають на курортах Туреччини і судячи з кадрів з особистого блогу Шубской чудово проводять час: купаються в морі, катаються на банані і засмагають. Окремий захват шанувальників викликали кадри на яких Олександр разом з сином хизуються в стилі family look, надівши однакові шорти.

Кайф, — підписала фотографію зіркова матуся.

© Instagram @nastyashubskaya

Читайте також:Колір настрою чорний: Ані Лорак і Тетяна Терешина блищали з доньками на премії МУЗ ТБ-2019

Захоплені шанувальники залишають добрі побажання та щирі компліменти сім’ї Овечкіних, а також відзначають, що малюк дуже виріс за останній час.

Які милі) щастя вам!

Сергійко — богатир! Здоров’я і всіх благ вашому сімейству

Прямо випромінюєте щастя) приємно дивитися!

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, в перший спільний відпустку з малюком Сергієм зіркові батьки вирушили в січні цього року. Анастасія опублікувала в особистому блозі відео першого польоту крихти на літаку і щедро ділилася відпускними кадрами.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jan 26, 2019 at 10:31pm PST

Читайте також:Прекрасний не тільки на льоду: Олександр Овечкін здивував шанувальників запальним танцем

Шанувальники з нетерпінням чекають, коли Сергій підросте і гадають, як скоро Овечкін поставить сина на ковзани. Раніше, в одному з рідкісних інтерв’ю Анастасія розповіла про те, яким спортом буде займатися їх малюк.

Спорт в будь-якому разі! Це корисно для фізичної підготовки, розвитку і важливо для здоров’я. І якщо ми зрозуміємо, що в якомусь виді спорту у дитини є талант, як у його батька або, наприклад, бабусі – дворазової олімпійської чемпіонки з баскетболу, тоді ми, звичайно, будемо використовувати всі можливості і направляти зусилля, щоб він займався цим видом спорту і став професіоналом.

Але якщо буде ясно, що такої схильності немає, змушувати наслідувати приклад батька і займатися хокеєм ми не станемо. Саша зі мною абсолютно солідарний у цьому.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, що Олександр Овечкін і Анастасія Шубская оголосили про заручини восени 2015 року, а в серпні 2016 одружилися. Весільне торжество пройшло в Барвисі і на нього зібралися близькі і друзі зоряної пари.

Фото на анонс: Instagram @nastyashubskaya