Мамина гордість: син Крістіни Орбакайте отримав престижну освіту у Великобританії

753

48-річна Крістіна Орбакайте – успішна співачка, актриса і багатодітна мама. У неї є двоє синів: старшого, Микиту (27), вона народила у відносинах з Володимиром Пресняковим, а молодшого Дені (20) – від бізнесмена Руслана Байсарова. Також співачка виховує доньку Клавдію, яка народилася у шлюбі з нинішнім чоловіком Михайлом Земцовим.

У старшого сина артистки вже своя сім’я. У 2017 році вона одружився на Олені Краснової. Про Дені практично немає ніякої інформації. Відомо лише, що в 2014 році він пройшов курс молодого бійця в Чечні, а через рік вступив на підготовчі курси до Оксфордського університету, де почав вивчати основи бізнесу. А потім в один з престижних Британських Вузів, назва якого сім’я не розкриває.

© Instagram @orbakaite_k

А тепер стало відомо, що Дені здобув вищу освіту, став бакалавром і далі продовжив своє навчання.

Вітаю, синуля, з першою вищою освітою! Тепер ти-бакалавр 🎓і вже вчишся на магістратурі📖 Тільки вперед! Я пишаюся тобою, – розповіла Христина у своєму особистому блозі.

© Instagram @orbakaite_k

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Oct 21, 2019 at 6:52am PDT

Шанувальники Крістіни Орбакайте оцінили успіхи її сина Дені і почали вітати щасливу і горду матусю в коментарях:

Наші вітання Мамі)))) ось час летить))

Яка Мама, такі і діти роботяги, розумники!🙏🏻😘👍🏻💗

Подальших успіхів, Дені!!!!👏👏👏 І розумниця,і красуня!!!!!Доброго сина Ви виховали, Христина!… Хоча, у вас всі діти прекрасні! Поважаю Вас!💐

© Instagram @orbakaite_k

До речі, дочка Христини – теж обдарована дівчинка. Список талантів семирічної Клавдії можна перераховувати довго. Дівчинка блискуче катається на гірських лижах, грає в гольф, розмовляє на декількох мовах – з минулого року вона вчиться в школі в США, співає і грає на музичних інструментах. У доповненні до всього цього Клава ще й займається гімнастикою. І вже досягла в цій справі успіхів.

© Instagram @orbakaite_k

Читайте також:

  • Коли не бачать сторонні: 7-річна донька Христини Орбакайте дала смішний урок етикету
  • Музика в душі: Крістіна Орбакайте поділилася своїм дитячим фото
  • Мама задоволена: дочка Христини Орбакайте здивувала шанувальників акробатичними елементами
Фото на анонс: Instagram @orbakaite_k