Мамин або татів: на кого більше схожий молодший син Стас Костюшкін?

588

Стас Костюшкін — не тільки популярний співак і зірка естради, але і турботливий багатодітний батько і щасливий чоловік. У Костюшкін підростають троє синів: 16-річний Мартін, який народився у першому шлюбі, а також 12-річний Богдан і 3-річний Мирон, які з’явилися на світ у відносинах Стаса з чемпіонкою світу з акробатики Юлією Клоковой. Знаменита пара щаслива разом вже 15 років.

Стас і Юлія не приховують подробиці сімейного життя, а нещодавно Юрій Ніколаєв в новому випуску передачі «Чесне слово» навіть прийшов у гості до Костюшкін: на подив численних шанувальників артиста, на інтерв’ю був присутній і старший син, який живе в Санкт-Петербурзі і вперше з’явився на телебаченні. Незважаючи на те, що зараз у Костюшкін нова сім’я, він у прекрасних стосунках зі своїм старшим дитиною. Сам Мартін на питання Юлія Миколаєва про те, яким батьком є відомий музикант, з посмішкою відповів так:

Він добрий поліцейський! Проблеми, які виникають, – це фінансові проблеми. І тато тут добре допомагає!

© Instagram @karapylka

Стас і Юлія також часто діляться архівними фотографіями з дитинства: наприклад, вчора у своєму особистому блозі співак виклав свій знімок, викликавши обговорення в коментарях. Багато шанувальників задалися питанням: на кого схожий молодший син Юлії та Стаса більше?

© Instagram @stas_kostyushkin_official, @karapylka

Читачі особистого блогу Костюшкін в голос заявляють, що син пішов в батька:

Мирон твоя копія 😍

Мирон на Вас схожий, копія❤️

Тепер зрозуміло в кого Мирон такий красень! Гени!!!

До речі, дружина співака Юлія вже піднімала питання про те, на кого більше схожі їх сини.

Коли мені кажуть, що Мирон вилитий Тато, а я не зрозуміло де була, (про Богдана не сперечаюся, я просто дивлюся на цю фотку. Я зліва, Мі праворуч у віці одного року, — написала вона минулого літа в особистому блозі і показала колаж із своєї дитячої фотографії та дитячої фотографії Мирона.

Шанувальники тоді так і не прийшли до єдиної думки, вирішивши, що молодший Костюшкін взяв усе найкраще і від тата, і від мами.

© Instagram @karapylka

До речі, в недавньому інтерв’ю зіркове подружжя розповіли про захоплення своїх синів. З’ясувалося, що Богдан займається бойовими єдиноборствами, а у вільний від школи і тренувань час малює і захоплюється мультиплікацією. Мирон ж поки занадто малий для спорту. За словами Юлії, у неї ще є час придивитися до його інтересам, а поки малюк просто насолоджується дитинством. Днями він разом з татом сходив на силове тренування, так що, можливо, в недалекому майбутньому малюк складе йому гідну конкуренцію в спортивному залі.

© Instagram @stas_kostyushkin_official

Там же Стас розповів, що намагається спілкуватися і виховувати хлопчиків так, як це робив його батько.

Намагаюся спілкуватися з дітьми, як батько спілкувався зі мною. Це більше схоже на відносини між старшим і молодшим братом — вони більш довірливі, ніж у тата і сина. Іноді в розмові можу сказати: «Братан, ти що робиш?!» Загалом, знаходжу спільну мову різними способами. Я все знаю про комп’ютерні ігри, фільми, новинки Інтернету. Намагаюся вникати в інтереси синів, щоб тримати руку на пульсі не тільки моди, але і інтересів моїх дітей, — каже співак.

Фото на анонс: Instagram @stas_kostyushkin_official