Марія Погребняк порадила, як впоратися з боязню пологів

1040

Марія Погребняк – щаслива дружина, багатодітна матуся, успішна бізнес-вумен і дизайнер власного бренду одягу. Зі своїм чоловіком, футболістом Павлом Погребняком, Марія навчалася в одній школі і саме тоді почалася їх історія кохання. З тих пір вони не розлучаються і виховують трьох синів: 11-річного Артема, 9-річного Павла і 8-річного Олексія.

© Instagram @mariapoga_

Зіркова матуся не приховує своїх спадкоємців і регулярно ділиться сімейними кадрами та новинами про своїх хлопчаків. Марія ростить їх справжніми чоловіками і вважає, що так вчить синів бути відповідальними. Всі троє синів Марії і Павла участся в приватному британському ліцеї, який, крім російської програми загальноосвітньої школи, готує дітей до складання міжнародних британських іспитів англійською мовою з дисциплін середньої школи.

Втім, Артему, Павлу та Алексаю не звикати. Адже старші сини зіркової пари народилися в Англії і, за словами їх мами, навіть між собою часто спілкуються по-англійськи. Артем займається футболом і мріє стати спортсменом, як тато, Павло професійно займається плаванням, а Олексій захоплюється тенісом.

© Instagram @mariapoga_

А днями знаменитість поділилася в особистому блозі зворушливою сімейною історією про своє дитинство, а також закликала жінок не боятися народжувати.

Дівчатка, помітила зараз багато боятися народжувати, багато страхів у дівчат: впораюсь я?, на що жити?, раптом хлопець (чоловік) піде, занадто молода або ви вважаєте, що вже пізно! Повірте, немає нічого прекраснішого, ніж бути мамою! У мене багато прикладів перед очима! Одна подруга завагітніла і від неї пішов хлопець, але якщо ви у нього запитайте, чи щаслива вона? Ви почуєте — я щаслива як ніколи) дитина стала для неї сенсом і стимулом життя! У декреті вона була 3 місяці, потім вийшла на роботу! Спочатку мама допомагала сидіти з малюком, потім ясла, сад!Моя мама мене народила в 34 роки, татові було 37 років, часи були важкі 90-ті! З грошима було туго! Папу скоротили, йому довелося «бомбити» на машині, щоб заробити на їжу, потрапляв у небезпечні ситуації, мама теж працювала допізна. Я була з бабусею і мої старшим братом! Прийшовши додому з роботи батьки відразу йшли нас обіймати, ми їх веселили, обдаровували любов’ю, з нами вони забували про всі труднощі.Наприклад, я завагітніла в 18 років, чи було мені страшно?, звичайно! Адже Я тоді була сама дитиною! Спасибі за підтримку чоловікові і нашим батькам! Вони просто сказали: ми впораємося)До чого це я все?! До того, що стати матір’ю-це велике щастя і Божий подарунок! Нічого не бійтеся, всі ваші страхи пройдуть, як тільки ви візьмете на руки своє Маленьке чудо!

© Instagram @mariapoga_

Шанувальники прийшли в захват від зворушливої сімейної історії і дякують зіркову матусю за слова підтримки.

Яке ви золотко!!! Молодці! Правильно все говорите! Щастя вам родинного тепла!!!

Які правильні слова і побажання всім дівчатам!!! Немає нічого прекраснішого, ніж носити під серцем дитину, а потім народивши, відчути любов з першого погляду на свій скарб!!!

Абсолютно вірно, діти — це квіти життя, тільки потрібна підтримка з боку близьких.

Нещодавно Марія відверто розповіла про своїх перших пологах. З’ясувалося, що її перша вагітність протікала дуже складно, а пологи були неймовірно важкими. Марія також зізналася, що визначилася з лікарем, який повинен був приймати пологи, в самий останній момент і не пошкодувала про це.

Отже, день пологів! Я не могла розродитися, тому міхур мені протикали на 43-му тижні! І тут почалося… У мене практично не було води, різкі сутички, дитина не маленький, він не може вийти і почав повертатися спиною. Далі особливо нічого не пам’ятаю, але народила без кесаревого розтину! Зріст 56 см, зростання 3650! Малюка відразу поклали в кювез і відвезли! Я плачу, не можу зрозуміти, де мій малюк, чому його не поклали на груди!

Але досвідчений лікар все мені не пояснив, сказав, що він наковтався, найголовніше дитина буде жити!

Я дуже вдячна Їм, що він наполіг в той день саме поїхати в цей пологовий будинок! До кваліфікованим лікарям! Навіть боюся подумати, що могло б статися якби ми прийняли інше рішення…

Я впевнена, що прийняти правильне рішення мені допоміг Бог!

© Instagram @mariapoga_
Фото на анонс: Instagram @mariapoga_