Маска, пілінг і лосьйон: робимо 3 кошти для особи з огірків

610

У літній час багато б’юті-засоби ростуть на грядках. Зараз мова піде про огірки. Якщо ви не володарка трьох і більше соток землі, відправляйтеся в найближчий овочеву лавку і купуйте свіжі огірки. Будемо робити три засоби для краси і молодості вашої шкіри!

Огіркова маска

Самий легкий і простий спосіб! Достатньо лише нарізати овочі кружальцями і додати до очищену шкіру на 20 хвилин.

Читайте також:Маски для жирної шкіри обличчя в домашніх умовах

Пілінг з огірка і вівсянки

Автор цього б’юті-рецепта радить:

Візьміть трохи вівсяної крупи і змішайте з м’якоттю овоча. Після того, як суміш настоїться, нанесіть на обличчя і залиште на 10 хвилин.

Огірковий лосьйон для обличчя

Додайте 1 склянку кип’яченої води м’якоть огірка. Залиште на ніч і процідіть. Зберігайте в холодильнику не більше 3 днів. Автор рецепта рекомендує використовувати огірковий лосьйон з ранку.

Про те, що огірки – чудові помічники на шляху до краси, розповіла співачка Вікторія Макарська. Знаменита матуся і дружина популярного артиста Антона Макарського поділилася своєю огіркової детокс-дієти, результат якої помітний вже через два дні (!).

Співачка порадила купити 4-5 кг свіжих якісних свіжих огірків, а з ранку з’їдати білковий сніданок (у Макарской це два курячих яйця), до 13 годин – другий сніданок, приміром, домашній сир. І потім до 19 годин необхідно харчуватися тільки огірками. З 7 години вечора і до ранку співачка не рекомендує нічого не їсти і забути про перекус перед сном. Знаменитість поділилася, що вона протрималася на огіркової дієті два дні, але цього часу виявилося достатньо, щоб стати помітно стрункішою.

Всі фото: Depositphotos