Матрацик-зайчик, забавні подушки і вігвам: Анастасія Стоцька похвалилася обновками для дитячої

1267

36-річна Анастасія Стоцька – щаслива мама двох дітей. Старший син Олександр з’явився на світ в 2011 році, а дочку Віру співачка народила в 2017. Про особисте життя артистка говорить рідко, в її особистому блозі в соцмережах переважають фотографії, зроблені в робочій атмосфері. Але іноді Анастасія робить виняток і показує своїх спадкоємців. На цей раз, наприклад, Стоцька показала шанувальникам, як оновила дитячу кімнату.

© Instagram @100tskaya

Анастасія порадувала спадкоємців набором початківців мандрівників: в дитячій малюків з’явився білосніжний вігвам з подушками у вигляді тварин і матрац у вигляді зайчика, який не залишив байдужою і саму турботливу матусю. Але найбільше в захват від цих милих штучок прийшла маленька Віра.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 30, 2019 at 7:37am PDT

Раніше співачка послідувала прикладу 35-річної Ксенії Бородіної і теж придбала для доньки і сина сухий басейн і гірку. Правда, гірка для хлопчика замала, на ній буде кататися тільки півторарічна Віра.

View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Stotskaya (@100tskaya) on Feb 20, 2019 at 10:42pm PST

Анастасію Стоцьку можна назвати м’якою і доброю мамою. Вона не нарікає на доньку, навіть коли та бере її косметику. Одного разу артистка опублікувала знімок, на якому маля розмальовує білу скатертину червоною помадою. Багато Інтернет-користувачі відзначили, що дівчинка очима схожа на свою маму.

© Instagram @100tskaya

В інтерв’ю журналу HELLO! Співачка говорила про те, яких принципів дотримується у вихованні:

Для дітей намагаюся бути не тільки мамою, а й другом. Для мене важливо проводити максимально багато часу з Сашенькою і Вірочкою. Інакше втрачаєш щось важливе, коли не бачиш їх день, два, тиждень. Саме тому я намагаюся в питаннях, пов’язаних з дітьми, робити все сама: укладати їх спати, купати, водити в школу. Думаю, що ці моменти залишаються назавжди в пам’яті і в душі у мами і дитини.

Читайте також:

  • Анастасія Стоцька перетворила кімнату дочки в ляльковий будиночок в її день народження
  • Анастасія Стоцька показала рідкісне фото з новонародженою донькою
  • Анастасія Стоцька показала, як обладнала дитячу кімнату
Фото на анонс: Instagram @100tskaya