Романтично: Любов Толкаліна та Катерина Климова з доньками постали у схожих образах

700

Що спільного у Любові Толкалиной та Катерини Климової? Вони популярні актриси, володарки струнких фігур, красуні і виховують дочок. До речі, Климова – ще й багатодітна мама. І ще одна деталь – знаменитості часто позують разом з дочками. В особистих блогах обох актрис є фото, на яких вони демонструють розкішні романтичні образи в єдиному стилі.

Читайте також:Дві красуні: Катерина Клімова з 16-річною дочкою в стилі family look

До речі, з’ясувалося, що у Катерини Климової та її доньки Лізи ще й розмір одягу збігається. Про це актриса розповіла, коментуючи фотографії з весілля, на якій артистка з донькою були в якості гостей.

Особливу подяку хочу висловити Вірі Василенко за наші з Лізою повітряні сукні. Створені спеціально для цього вечора і зшиті для нас, без жодної примірки . 🤷♀️ ДЯКУЮ))) це Дуже зручно бути одного розміру з 17-річною дочкою, – розповіла в особистому блозі Катерина.

Зіркова мама була неймовірно гарна сукня в романтичному відтінку «пудрова троянда». А Ліза вирішила прозоро-блакитний.

© Instagram @klimovagram

А Любов Толкаліна поділилася знімком, на якому вона і її дочка Марія позують в мереживних сукнях чорного і мерехтливої відтінків.

Прошу оцінити ніжність, ефектність, аристократизм і абсолютну універсальність обраного нами для зйомки мережива! – кокетливо зауважила актриса.

© Instagram @tolkalinaliuba

Читайте також:Тростиночки: дочка Любові Толкалиной гнучка, як і мама

А адже незабаром Марія приміряє інше романтичне плаття весільне! Так, 18-річна дочка Любові Толкалиной і Єгора Кончаловського оголосила про заручини у своєму особистому блозі. Днями дівчина опублікувала у себе на сторінці фото зі своїм обранцем, на якому вони позують з обручками.

Мені тут нашіптують на вухо….

Різне…цікаве💜

Обмовилася, що заручені))) – підписала пост Марія.

© Instagram @welcometomaria

Марія виклала до себе на сторінку фотографію обручок.

Чиї романтичні образи вам подобаються більше? Всі гарні, вірно?!

Фото на анонс: Instagram @tolkalinaliuba, @klimovagram