Медсестри-двійнята допомогли жінці народити близнюків

600

Сестри-близнюки Тара Дрінкард і Тоні Ховард працюють в одній лікарні округу Джорджія, але в різних відділеннях. Перша працює у відділенні інтенсивної терапії, а друга – в пологовому відділенні. Нескладно здогадатися, що на роботі дівчата можуть перетнутися тільки під час обідньої перерви. Але одного разу сестрам все-таки вдалося попрацювати разом.

© Instagram @todayshow

Тоні, як звичайно, була присутня під час пологів, але раптово майбутній мамі довелося виконувати кесарів розтин. Для операції знадобився додатковий персонал, а саме – медсестра інтенсивної терапії. Коли Тоні вибігла з пологового залу, то побачила Тару і попросила її про допомогу. Дивно, але сестри-двійнята пощастило приймати пологи у жінки, яка теж була вагітна двійнею.

© Instagram @piedmonthealth

Під час кожного кесаревого розтину, яке виконується при переймах і пологах, присутня медсестра відділення інтенсивної терапії. Я була схвильована, коли працювала з рідною сестрою, але мені не прийшло в голову, що і ми близнюки, і вони близнюки, – поділилася враженнями Ховард.

Були схвильовані і батьки дівчаток – Браннан і Ребекка Вільямс, які теж не очікували побачити в пологовому залі як дві краплі води схожі один на одного медсестер. Більше того, молоді батьки обмінялися телефонами з дівчатами, щоб просити у них порад щодо виховання близнюків.

Вони стали нашими друзями. Я з нетерпінням чекаю того моменту, коли зможу розповісти дітям про медсестер, завдяки яким вони з’явилися на світ, – прокоментував Браннан.

Goodmorningamerica.com

Діти народилися 25 вересня раніше терміну – на 32 тижні. Їх назвали Еддісон і Емма. Еддісон народилася у 00:42, а Емма – 3 хвилинами пізніше.

17 жовтня новоспечену маму з немовлятами виписали з пологового будинку. З дітьми все добре, і вони вже вдома!

До речі, новоспечені батьки відзначили, що Тара і Тоні дали їм відмінний порада на майбутнє: пам’ятати, що дівчатка – це індивідуальність, і, хоча вони виглядають однаково, це не робить їх однією людиною.

Фото на анонс: Depositphotos, Instagram @todayshow