Модна битва: Віра Брежнєва і Ксенія Бородіна в рожевих комбінезонах

810

Нинішнім літом одним з найпопулярніших предметів гардероба знову став комбінезон: це зручно, красиво, стильно! І на піку моди – у рожевих тонах. Бавовняні, шовкові, з деніму – вибір настільки великий, що важко зупинитися на чомусь одному.

Ми заглянули в особисті блоги знаменитостей і помітили, що популярна співачка Віра Брежнєва виявилася підкорена рожевим комбінезоном. Родзинка цього способу в тому, що його можна порівняти з іншим предметом жіночого гардеробу. Такий крій, що комбінезон виглядає легким летять сукнею, що співачка і продемонструвала в… стрибку.

© Instagram @ververa

Промениста.

Чудовий ангел в рожевому.

Красива!

Шанувальники буквально засипали Віру Брежнєву захопленими компліментами. Цей звертаємо співачки зібрав майже 120 тисяч лайків користувачів Мережі.

Оцінили рожевий наряд інший знаменитості та її передплатники. Коли телеведуча Ксенія Бородіна поділилася фото в рожевому комбінезоні, це фото зібрало понад 325 тисяч підбадьорливих «сердечок».

© Instagram @borodylia

Ксюша в цьому комбезе як Гайка з мультфільму «Чіп і дейл, – зазначила у коментарях одна з користувачок Мережі.

Улюблений рожевий комбінезон Ксенія Бородіна в цьому сезоні одягала неодноразово, в тому числк і під час відпочинку в Туреччині, звідки ділилася численними фотографіями і відео.

© Instagram @borodylia
© Instagram @borodylia

Зазначимо, що комбінезони популярні і в англійській королівській родині. У різні дні королівських перегонів Royal Ascot в цьому році їх обрали графиня Уэссексая, Софі, і дружина Пітера Філліпса – Відбиранням Келлі. Моделі комбінезонів, безумовно, різні. Але ріднить їх широкий крій полотна штанин і виражена лінія талії.

© Instagram @theroyalcourier

Комбінезон якої знаменитості вам сподобався?

Фото на анонс: © Instagram @borodylia, @vververa, @diamond_woman, @niaman_shop, @_vendina